SonCraftTR » +100 ONLİNE » Faction | SkyBlock | Survival | +7 OYUN | Play.SonCraftTR.Com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BerkPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.880
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana mı dediniz ?
Hayır, sunucu sahiplerine neredeyse tüm haritaları başka başka sunuculardan alınma.
Sunucusunda oynamak için öle bir mesaj yazdım, yani oynayacagım sunucunun kendisine ait olan bir yapısı varmı diye

burdan bence emek verilmemiş gibi gözüküyor neredeyse tüm haritaları "Çalıntı" bunu demek isdedim.

Server Çok Güzel Ayrıca Üyeleride Çok Yardım sever Tavsiye Ederim

Serverde lag diye bir şey kesinlikle Yok ayrıca Pluginleri ws de kaliteli Like !

Yaklaşık 1 Senedir Gram Sıkılmadığım ve git gide güzelleşen Efso Server !!

Sıkılmadan Sınırsızca eğlenmek ;; Play.SonCraftTr.Com[DOUBLEPOST=1511990470,1511990436][/DOUBLEPOST]Sıkılmadan Sınırsızca eğlenmek ;; Play.SonCraftTr.Com

Adminleri Olsun Veya Oyun Kalitesi olsun PIRIL PIRIL SERVER[DOUBLEPOST=1511990695,1511990634][/DOUBLEPOST]Adminleri Olsun Veya Oyun Kalitesi olsun PIRIL PIRIL SERVER

Kelite ?
Eğlence ?
Heycan ?
S O N C R A F T T R

Keşke Her server böle kaliteli olsa 0 lag Kalite Üst Seviye ♥[DOUBLEPOST=1511991161,1511991119][/DOUBLEPOST]Keşke Her server böle kaliteli olsa 0 lag Kalite Üst Seviye ♥[DOUBLEPOST=1511991210][/DOUBLEPOST]• PLAY.SONCRAFTR.COM •

Serverde Lag Yok Arkadaşlar Tavsiye ederim.

SCTR'de daha ilk zamanlardan beri oynuyorum, ama şuana kadar lag sıkıntısı yaşadığımı hatırlamıyorum.

Yorumunuz için teşekkürler.

Size ait olan, 2 tane yapı fotografı atarmısınız?
tabi şuanda kullandıgınız.

Buyrun, sunucuya gelin kendiniz görün.

Sunucu güzelmiş krdş

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Teşekkür ederim. :cakbibeslik:

Tanıtım konunuz gerçek den güzel olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl