SonCraftTR » +100 ONLİNE » Faction | SkyBlock | Survival | +7 OYUN | Play.SonCraftTR.Com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BerkPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.880
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı güzel olmuş, ancak kendinize ait olan haritaları kullansaydınız daha iyi olabilirdi. İşinizi gerçekten iyi yapıyorsunuz, başarılarınızın devamını dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Konu tasarımı güzel
Buildleriniz güzel
Lag yok
böyle bir sunucuda daha fazla kişi olması lazım :D

Konu tasarımı güzel
Buildleriniz güzel
Lag yok
böyle bir sunucuda daha fazla kişi olması lazım :D

Hile yasak fakat koruması yok. Adam ormanda envanteri setle doldurmuş elinde balta kafada polat alemdar açmış speedi ineni kesiyor ineni kesiyor Adamın ismi : QuantumPvP

Hile yasak fakat koruması yok. Adam ormanda envanteri setle doldurmuş elinde balta kafada polat alemdar açmış speedi ineni kesiyor ineni kesiyor Adamın ismi : QuantumPvP

Bu olay sunucumuzdaki oyunlardan hangisinde gerçekleşiyor?

Görünüşü Abartı İçi Fıs Olan Bir Sunucu Daha. Onca Oyun Sayıyorsunuz Ancak Sunucuda 3 Oyun Var. Onca Teknik Bilgi Veriyorsunuz Ancak Oyunlarınız Az. Onca Rekor Gösteriyorsunuz Ancak Yine Fıs. Nesiniz Siz Ya Sunucu mu? A Yok Sunucu Değil Neydi Adı. Neyse Adını da Unuttum Zaten Ama Sunucu Olmadığınızdan Eminim. Ha Mapler Güzel Duruyor Ona Lafım Yokta Gerisi Biraz Fıs. 3/10

Konuyu şöyle bir inceledim. Çoğu yorum yeni açılmış ve tek mesajlı hesaplardan geliyor. Arkadaş yan hesap açıp yalandan sunucusunu övmüş.
Böyle ucuz düşünen bir adamın açtığı sunucudan hayır beklemiyorum.
Sunucu içerikleri rezalet. Survivala girdim kit hediye diye bir kit var başlangıçta 64 elmas 64 altın 64 gümüş ve elmas kazma veriyor.
Chunklar 12'de olmasına rağmen sunucu'da 4 önümü göremiyorum.
Spawnın etrafı Çarpık Kentleşme gibi insan sunucuda az gezer. O etrafı koruma altına alır yakına atılan claimleri kaldırır.
Etrafa 100 metre filan blok koyma yasağı koyar.
İnsanlara yalan atıp kandırmaya devam ederek bir yere varamazsınız.

qJXYWD.png

rJbQJN.png

LOqabj.png

ByBMzg.png

Başarılarının devamını diliyorum.

Sunucu iyiye benziyor fakat bence Factions buildi geliştirilmeli.

İyi Oyunlar, İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl