borran7
Bu dediğinizi Özel Client olmadan yapmak imkansız ve özel client yapmakta çok zor. Yazılım bilginizin üst düzey olması gerek.Merhaba Kendi Sunucuma SO,CR deki Gibi Özel Gui Eklemek İstiyorum mesela cr de ki o oyun seçme menusundaki sandık boyut sınırını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Texider
Başka bi' yöntemi mutlaka olmalıdır ya :)Bu dediğinizi Özel Client olmadan yapmak imkansız ve özel client yapmakta çok zor. Yazılım bilginizin üst düzey olması gerek.

bimunora
Dostumuz haklı, sandık boyutunu kaldırmak için özel bir client'e ihtiyacın var fakat GUI'leri yapmak için resource pack v.s kullanabilirsin ki o da client yapmaktan daha uğraştırıcı :DBaşka bi' yöntemi mutlaka olmalıdır ya :)
The_Sepultura#8776
Furkanzyldrm#2018
Tahminimce dediğin düzeyde kalitede 1000-1500 TL tutar ama tavsiyem kendin öğrenmeye çalış hem deneyim kazanırsın hemde kendin yaptıgın için daha hakim olursun kolaylıkla güncelleme getirebilirsin , başkasına yaptırdığın zaman güncellemelerde ücret talep edecektir .Client Nerden Yaptırabilirim Ve Maliyeti Kaç Tl Olur
agumantproject#9903
o yüzden mi reborncraft clientsiz yapabildi o yüzden mi launchersiz survival atlas açıldı bana bunu anlatırmısın ?Bu dediğinizi Özel Client olmadan yapmak imkansız ve özel client yapmakta çok zor. Yazılım bilginizin üst düzey olması gerek.
Heralde Hypixelin paketlerini satın alıyor arkadaş 1000 - 1500 tl güzel fiyat en iyi yapımcı bile 700 - 800 den alıyor çok iyi fiyatı uçurmuşsun knkTahminimce dediğin düzeyde kalitede 1000-1500 TL tutar ama tavsiyem kendin öğrenmeye çalış hem deneyim kazanırsın hemde kendin yaptıgın için daha hakim olursun kolaylıkla güncelleme getirebilirsin , başkasına yaptırdığın zaman güncellemelerde ücret talep edecektir .
Furkanzyldrm#2018
Yani dediğin rakamla arada uçurum farkı yok , tahmin ettiğimi orda yazdım zaten , ama o civardadır yani yapması zor çünküHeralde Hypixelin paketlerini satın alıyor arkadaş 1000 - 1500 tl güzel fiyat en iyi yapımcı bile 700 - 800 den alıyor çok iyi fiyatı uçurmuşsun knk
borran7
bu kadar atarlanmanın bir manası yok dostum özel guiler yapılabiliyor ama geniş sandığı daha fazla genişletemessin client olmadan yani konuyu uzatmassanız sevinirimo yüzden mi reborncraft clientsiz yapabildi o yüzden mi launchersiz survival atlas açıldı bana bunu anlatırmısın ?
aynen size göre launcher client başka bildiğiniz bişey yok
Texider
dostum 1.8.9 servere nasıl datapack kuracağımeğer blochbench ile datapack yada resource pack yaparak oyuna entegre edebilirsin
1-Clientsiz yapılmaz.Dostumuz haklı, sandık boyutunu kaldırmak için özel bir client'e ihtiyacın var fakat GUI'leri yapmak için resource pack v.s kullanabilirsin ki o da client yapmaktan daha uğraştırıcı :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!