Çözüldü Son Oyuncu , CraftRise Sunucusundaki Gibi Özel Gui Yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Texider_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
54
Minecraft
Texider_

Discord:

Texider

Merhaba Kendi Sunucuma SO,CR deki Gibi Özel Gui Eklemek İstiyorum mesela cr de ki o oyun seçme menusundaki sandık boyut sınırını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim

Merhaba Kendi Sunucuma SO,CR deki Gibi Özel Gui Eklemek İstiyorum mesela cr de ki o oyun seçme menusundaki sandık boyut sınırını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Bu dediğinizi Özel Client olmadan yapmak imkansız ve özel client yapmakta çok zor. Yazılım bilginizin üst düzey olması gerek.

Başka bi' yöntemi mutlaka olmalıdır ya :)
Dostumuz haklı, sandık boyutunu kaldırmak için özel bir client'e ihtiyacın var fakat GUI'leri yapmak için resource pack v.s kullanabilirsin ki o da client yapmaktan daha uğraştırıcı :D

Client Nerden Yaptırabilirim Ve Maliyeti Kaç Tl Olur

Maliyyet konusun düşünüyorsanız özel texture pack yaptırsanız daha uygun olucak sizin için.

eğer blochbench ile datapack yada resource pack yaparak oyuna entegre edebilirsin​

Client Nerden Yaptırabilirim Ve Maliyeti Kaç Tl Olur
Tahminimce dediğin düzeyde kalitede 1000-1500 TL tutar ama tavsiyem kendin öğrenmeye çalış hem deneyim kazanırsın hemde kendin yaptıgın için daha hakim olursun kolaylıkla güncelleme getirebilirsin , başkasına yaptırdığın zaman güncellemelerde ücret talep edecektir .

Bu dediğinizi Özel Client olmadan yapmak imkansız ve özel client yapmakta çok zor. Yazılım bilginizin üst düzey olması gerek.
o yüzden mi reborncraft clientsiz yapabildi o yüzden mi launchersiz survival atlas açıldı bana bunu anlatırmısın ?
aynen size göre launcher client başka bildiğiniz bişey yok

Tahminimce dediğin düzeyde kalitede 1000-1500 TL tutar ama tavsiyem kendin öğrenmeye çalış hem deneyim kazanırsın hemde kendin yaptıgın için daha hakim olursun kolaylıkla güncelleme getirebilirsin , başkasına yaptırdığın zaman güncellemelerde ücret talep edecektir .
Heralde Hypixelin paketlerini satın alıyor arkadaş 1000 - 1500 tl güzel fiyat en iyi yapımcı bile 700 - 800 den alıyor çok iyi fiyatı uçurmuşsun knk

Heralde Hypixelin paketlerini satın alıyor arkadaş 1000 - 1500 tl güzel fiyat en iyi yapımcı bile 700 - 800 den alıyor çok iyi fiyatı uçurmuşsun knk
Yani dediğin rakamla arada uçurum farkı yok , tahmin ettiğimi orda yazdım zaten , ama o civardadır yani yapması zor çünkü

o yüzden mi reborncraft clientsiz yapabildi o yüzden mi launchersiz survival atlas açıldı bana bunu anlatırmısın ?
aynen size göre launcher client başka bildiğiniz bişey yok
bu kadar atarlanmanın bir manası yok dostum özel guiler yapılabiliyor ama geniş sandığı daha fazla genişletemessin client olmadan yani konuyu uzatmassanız sevinirim

Dostumuz haklı, sandık boyutunu kaldırmak için özel bir client'e ihtiyacın var fakat GUI'leri yapmak için resource pack v.s kullanabilirsin ki o da client yapmaktan daha uğraştırıcı :D
1-Clientsiz yapılmaz.
2-Client yaptırmak ortalama en az 2-3k TL gider.
3-Resource Pack buna etki etmez ve menüleri bunla yapamazsınız. Not: Bazı aracı eklentiler ile yapılabilir ama çok sorun yaşarsın. (Datapack sorun çıkarır)

Client ve resource-pack yoluyla yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl