Solo Leveling (Manhwa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzOtaku

ArcherBySpirit
Elmaslar
34
Minecraft
HzOtaku

Discord:

hzotaku

--------------------------------
1642007375402.png

Manhwa nedir? (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
: 만화, 漫畵)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'de
ile basılı çizimler ve resimler için kullanılan genel bir terimdir.
dışında genellikle Kore çizgi romanı veya mangası şeklinde bilinmektedir.

Ön Bilgi:
Solo Leveling, Chugong tarafından yazılmış bir Güney Kore web roman serisidir.

Hikaye:
10 yıl önce, dünyamızı canavar dünyasına bağlayan “Geçit” açıldığında sıradan,normal insanlar,Geçitten canavar avlayabildikleri güçler kazandılar ve “Avcılar”olarak tanındılar. Ancak, tüm Avcılar sanıldığı kadar güçlü değildi. Benim adım Sung Jin-Woo, bie E-Sınıfı Avcıyım. Hayatını en düşük zindanlar'da heba etmesi gereken “Dünyanın En Zayıfı”yım. Kendimi kanıtlayabildiğim bir yeteneğim olmadığı için düşük seviye zindanlar'da zor da olsa para kazanabildim… Ta ki D-Sınıfı zindanların gizli bir zindan bulana kadar! Tam da sona vardığımı düşünmüşken garipbir güç edindim, sadece benim görebildiğim bir görev kaydı, sadece benim bildiğim bir seviye atlama yolu! Görevlerime uyarak kendimi geliştirir ve canavar avlarsam seviyem yükselecek. En zayıf Avcıdan S-Sınıfı Avcıya yükselişim!

Son düzenleme:
Güzel bir konu fakat Solo Leveling bir manhua değil, manhwa. Yani Kore çizgi romanı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl