bolib945
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- bolib945
linux_yt
bunun için bir plugin bilmiyorum ama istersen skript yazabilirimMerhaba, sohbete belirli kelimelerin yazılmasını engelleyen ücretsiz bir plugin arıyorum. Daha doğrusu küfür engelleme plugini. Her türlü küfürleri engellemesini istiyorum @,4,1,3,!,0 gibi karakterlerin araya sıkıştırılıp atlanmasını istemiyorum.
Sürüm: 1.21.3
Mümkünse güzel olur. Plugin bilen arkadaşlar da önerebilir mi?bunun için bir plugin bilmiyorum ama istersen skript yazabilirim
0xffruktoz#0649
linux_yt
Briaz araştırma yaptım veMümkünse güzel olur. Plugin bilen arkadaşlar da önerebilir mi?
xreckt
Merhaba, sohbete belirli kelimelerin yazılmasını engelleyen ücretsiz bir plugin arıyorum. Daha doğrusu küfür engelleme plugini. Her türlü küfürleri engellemesini istiyorum @,4,1,3,!,0 gibi karakterlerin araya sıkıştırılıp atlanmasını istemiyorum.
Sürüm: 1.21.3

benjamin17
Her bir küfür için nasıl yapacağım?https://www.mc-tr.com/konu/en-iyi-ve-en-basit-kufur-filtresi-skript-regex.122826/ kullanabilirsiniz yapımcısı @Anemys
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!