Bulundu Sohbet kontrol plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolib945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolib945

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
16
Minecraft
bolib945
Merhaba, sohbete belirli kelimelerin yazılmasını engelleyen ücretsiz bir plugin arıyorum. Daha doğrusu küfür engelleme plugini. Her türlü küfürleri engellemesini istiyorum @,4,1,3,!,0 gibi karakterlerin araya sıkıştırılıp atlanmasını istemiyorum.
Sürüm: 1.21.3

Son düzenleme:
Merhaba, sohbete belirli kelimelerin yazılmasını engelleyen ücretsiz bir plugin arıyorum. Daha doğrusu küfür engelleme plugini. Her türlü küfürleri engellemesini istiyorum @,4,1,3,!,0 gibi karakterlerin araya sıkıştırılıp atlanmasını istemiyorum.
bunun için bir plugin bilmiyorum ama istersen skript yazabilirim

ChatControl kullanabilirsiniz

Bu plugini kullanabilirsin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

1747506763837.webp

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklenti gerçekten işinizi görecek türden Yapay zeka desteği ile araya sıkıştırılmış @ ! gibileri de algılayabilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl