Çözüldü smp suncusu kuruyorum sellgui yardım

NokiaWorldGame

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Merhabalar

Discord:

pedo_steve

Latest Log Dosyası
yok
Spark Rapor Linki
yok
Sayın Yetkili / İlgili,

DonutSMP sunucumun ekonomik altyapısını yapılandırırken EconomyShopGUI eklentisinin kullanımı konusunda teknik bir desteğe ihtiyaç duymaktayım. Sunucu ekonomisini düzenlerken hedeflediğim çalışma prensibi ve karşılaştığım kısıtlamalar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur:

1. Market ve Satış Arayüzü Ayrımı:Oyuncuların /market komutunu kullandıklarında karşılaştıkları arayüzde sadece; yemek, ekipman, End, Nether ve kristal kategorilerini görmelerini hedefliyorum. Ancak sellgui tarafında, oyuncuların oyun içerisindeki tüm blok ve materyalleri (örneğin; toprak, taş vb.) satabilmesini istiyorum.

2. Teknik Sorun:Market düzenini bozmadan, satış listesine eklenmemiş olan öğelerin dahi satılabilir olmasını sağlamak istiyorum. Mevcut sistemde, tüm öğeleri markete eklemediğim sürece sellgui üzerinden satış işlemi gerçekleştirilememektedir. Ancak tüm öğeleri markete dahil etmek, market arayüzünün tasarımını ve işlevselliğini bozmaktadır.

3. Görsel Gereksinim:Satılabilir olan tüm eşyaların açıklama (lore) kısmında, o eşyanın satış fiyatının otomatik olarak belirtilmesini sağlayacak yapılandırma konusunda desteğinizi rica ederim.

Bu gereksinimleri karşılamak adına; market arayüzünü kısıtlı tutarken, satış modülünü tüm öğeleri kapsayacak şekilde nasıl optimize edebilirim? İzlemem gereken yöntem veya tavsiye ettiğiniz farklı bir yapılandırma stratejisi mevcut mudur?

Değerli destekleriniz ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

[oyna.tiguanmc.com/Kurucu Glorius]

Merhaba bunların hepsi ilgili eklentinin klasöründe mevcuttur.

Youtube ve gemini üzerinde bilgilendirmeler var.

Ne lazım onu söyle bulayım hemen.

dediğim gibi itemlerin üzerinde fiyatları ve sellgui sistemi ama economyshopgui icin
sell gui plugini var googleye yazsan çıkar worth içinde builtbybit üzerinden donutworth yazarak bulabilirsin sell gui içinde donutsell yazarak bulabilirsin herşey orda var.

sell gui plugini var googleye yazsan çıkar worth içinde builtbybit üzerinden donutworth yazarak bulabilirsin sell gui içinde donutsell yazarak bulabilirsin herşey orda var.
az önce onu yaptım fakat essentials sunucunun loglarını doldurdu hata verdi baya sunucu kapandı bende kaldırdım

DonutLike istiyorsan economy shop GUI çok iyi ama config zor Buildbybit de bedava DonutSell ve DonutShop eklentilerine göz gezdirebilirsin

DonutLike istiyorsan economy shop GUI çok iyi ama config zor Buildbybit de bedava DonutSell ve DonutShop eklentilerine göz gezdirebilirsin
ücretli alması daha mantıklı olacaktır ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi akşamlar herkese.

ücretli alması daha mantıklı olacaktır ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi akşamlar herkese.
economyshopgui yi market olara kullandım cunku shards sistemi falanda orda kolay sell komutlarını economyshopguinin config.yml den kaldırdım suan sell yazınca direkt donutsell i acıyor teşekkür ederim yardımınız için

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl