SlimeNW | SkyBlock | MT2 Sistemi | Ve Daha Bir Çok Şey ! |

McSb

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamun Aleyküm Kardeşlerim ;

Bugün Sizlere Eğlenme Garantisi Olan Süper Bir SkyBlock Serveri İle Karşınızdayım !

İlk Önce Bir Özelliklere Bakalım İsterseniz ?

SLOT = Sınırsız
TÜR = SkyBlock
EN YETKİLİ KİŞİ = cnclk
VİP TÜRLERİ = Altın&Demir&Kömür

Eveet Özellikler Bu Kadardı İsterseniz Biraz Serverden Bahsedelim ?

Serverimiz 1,2 yıldır açık olan bir süper skyblock serveridir, serverin en pöpüler sistemi ise MT2 yani Metin2 sistemidir mesela /warp mtas /mspawn gibi komutlar mevcuttur yada /warp mtas da MetinTasi kasma yeri vardır , /mspawnda yang kasma yeri vardır gibi....

Server AntiBug Skripti İle Güvence Altına Alınmıştır Ayrıca Her Dolandırılma Olaylarında /warp istek'e uğrayınız.

Serverin Kapanma Riski Gibi Bir Olanak Yoktur.

Server Belirli Saatlerde Event Yapar Ancak Bu Saatleri Bende Bilmiyorum :D Ayrıca Söylemeyi Unuttum /warp vadi ' de mevcut orada MT2 Bosslarını öldürerek değerli eşyalar ve yanglar kazanabilirsiniz

/warp mtas Sunucuda En İlgi Gören Yerlerden Biri, Belirli Yerlerde Obsidyen Vardır Bu Obsidyenleri 20 Kere Kırdığınızda Metin Taşı + Yang + Değerli Madenler Vs Bulursunuz.

İsterseniz Resimleri Ve İp/Sunucu Adresini Verip Biz Kaçalım ? :)

[IMGIMG-IMG]

[IMGIMG-IMG]

[IMGIMG-IMG]

[IMGIMG-IMG]

[IMGIMG-IMG]

İnşallah Buildlerimiz Güzeldir :)

Sunucu Adresi ==
SlimeNetwork.Nitrado.Net - Herkesi Bekleriz :)

Son düzenleme:
Resimlerinizi başka bir site ile yükleyebilirsiniz.

Merhabalar Sunucunuzun Resimleri Gözükmüyor Hızlı Resim Yükleme Sitelerinden Yükleyerek Buraya Atabilirsiniz...

Konu Düzeni Geliştirilmeli. Bu Arada Resimler Gözükmüyor . Lütfen Düzeltiniz Hızlı Resime Yükliyerek Yapabilirsiniz

ztn Hızlı Resime yükledim bundan öncelerdede konu çatım böyle bir sorun yoktu yetkili kardeş bi el atsan yada resimleri yoruma atsam bir sorun olmaz herhalde[DOUBLEPOST=1486744809,1486287900][/DOUBLEPOST]-/warp vadi aktiftir !

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl