Selamun Aleyküm Kardeşlerim ;
Bugün Sizlere Eğlenme Garantisi Olan Süper Bir SkyBlock Serveri İle Karşınızdayım !
İlk Önce Bir Özelliklere Bakalım İsterseniz ?
SLOT = Sınırsız
TÜR = SkyBlock
EN YETKİLİ KİŞİ = cnclk
VİP TÜRLERİ = Altın&Demir&Kömür
Eveet Özellikler Bu Kadardı İsterseniz Biraz Serverden Bahsedelim ?
Serverimiz 1,2 yıldır açık olan bir süper skyblock serveridir, serverin en pöpüler sistemi ise MT2 yani Metin2 sistemidir mesela /warp mtas /mspawn gibi komutlar mevcuttur yada /warp mtas da MetinTasi kasma yeri vardır , /mspawnda yang kasma yeri vardır gibi....
Server AntiBug Skripti İle Güvence Altına Alınmıştır Ayrıca Her Dolandırılma Olaylarında /warp istek'e uğrayınız.
Serverin Kapanma Riski Gibi Bir Olanak Yoktur.
Server Belirli Saatlerde Event Yapar Ancak Bu Saatleri Bende Bilmiyorum :D Ayrıca Söylemeyi Unuttum /warp vadi ' de mevcut orada MT2 Bosslarını öldürerek değerli eşyalar ve yanglar kazanabilirsiniz
/warp mtas Sunucuda En İlgi Gören Yerlerden Biri, Belirli Yerlerde Obsidyen Vardır Bu Obsidyenleri 20 Kere Kırdığınızda Metin Taşı + Yang + Değerli Madenler Vs Bulursunuz.
İsterseniz Resimleri Ve İp/Sunucu Adresini Verip Biz Kaçalım ? :)
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
İnşallah Buildlerimiz Güzeldir :)
Sunucu Adresi == SlimeNetwork.Nitrado.Net - Herkesi Bekleriz :)
Bugün Sizlere Eğlenme Garantisi Olan Süper Bir SkyBlock Serveri İle Karşınızdayım !
İlk Önce Bir Özelliklere Bakalım İsterseniz ?
SLOT = Sınırsız
TÜR = SkyBlock
EN YETKİLİ KİŞİ = cnclk
VİP TÜRLERİ = Altın&Demir&Kömür
Eveet Özellikler Bu Kadardı İsterseniz Biraz Serverden Bahsedelim ?
Serverimiz 1,2 yıldır açık olan bir süper skyblock serveridir, serverin en pöpüler sistemi ise MT2 yani Metin2 sistemidir mesela /warp mtas /mspawn gibi komutlar mevcuttur yada /warp mtas da MetinTasi kasma yeri vardır , /mspawnda yang kasma yeri vardır gibi....
Server AntiBug Skripti İle Güvence Altına Alınmıştır Ayrıca Her Dolandırılma Olaylarında /warp istek'e uğrayınız.
Serverin Kapanma Riski Gibi Bir Olanak Yoktur.
Server Belirli Saatlerde Event Yapar Ancak Bu Saatleri Bende Bilmiyorum :D Ayrıca Söylemeyi Unuttum /warp vadi ' de mevcut orada MT2 Bosslarını öldürerek değerli eşyalar ve yanglar kazanabilirsiniz
/warp mtas Sunucuda En İlgi Gören Yerlerden Biri, Belirli Yerlerde Obsidyen Vardır Bu Obsidyenleri 20 Kere Kırdığınızda Metin Taşı + Yang + Değerli Madenler Vs Bulursunuz.
İsterseniz Resimleri Ve İp/Sunucu Adresini Verip Biz Kaçalım ? :)
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
[IMGIMG-IMG]
İnşallah Buildlerimiz Güzeldir :)
Sunucu Adresi == SlimeNetwork.Nitrado.Net - Herkesi Bekleriz :)
Son düzenleme: