Proje SkyPvP Sunucusu geliştiriyorum.

Rozafeith

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Luugen
Boxpvp ve normal pvp türlerini birleştirerek skypvp sunucusu yapmaya uğraşıyorum. Normal skypvp türü var mı ya da olan bir tür mü bilmiyorum. Eski bir tür de olabilir ama boxpvp ve normal pvp türlerini seven var ise ben eğlenerek oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca boxpvp'deki gibi yapmakta istemedim. Tabiki yine benzerlikleri oluyor. Ama en çok göze çarpacak sistem olan rün büyücüsü sistemi yapıyorum. Plugin tarafımca kodlandı, aşağıda sunucunun geliştirme aşamasındaki fotoğraflarını ve bilgilerini görebilirsiniz. Tüm eleştirilere ve önerilere açığım tamamen dürüst olun lütfen.

2026-05-21_20.40.36.webp

5 adet belirlenmiş rünler var her bir rün nadirliğine göre şans oranı sağlıyor, bu rünler kasalardan, takaslardan, eventlerden gibi yerlerden elde edilebiliyor. Elde edilen rünler ile boş bir kitaba büyü basılıyor. Bu sayede oyuncular arasında bir ekonomi yaratıp, açık arttırmada büyülü kitaplar satılabilir hale geliyor. Yani özel bir şekilde alet ve zırh üretme imkanı sunuluyor.

2026-05-21_20.39.50.webp
2026-05-21_20.39.36.webp

Kendi özel itemlerim yani coinlerim gibi otomatik dönüştürme sistemleri ekledim bunlar menülerden kapatılabiliyor. Bu pluginde tarafımca kodlandı

görsel_2026-05-21_205159643.webp
görsel_2026-05-21_205223410.webp

Konum çok acemice olmuş olabilir çok konu açan birisi değilim. Sistemlerim şimdilik bu kadar geliştirmeye devam ediyorum

Yurtdışı görmüştüm bu tarz sv

Kozmetik olarak çok güzel süslemişsiniz çok beyendim :super:

yaklaşık 1 ay boyunca vibe coding tarzında şu şekilde ilerleme katettim;

ekonomi yaratmak için para kazanma sistemi yaptım, kendi pluginimden custom item pricing ile satma komutları ayarladım
2026-08-04_01.51.23.webp

pluginde otomatik satış, dünya whitelist, elden item satma, sadece item ve block satma veya direk gui içine atılan itemler satma gibi komutlar var.

2026-08-04_02.00.23.webp

cehennem dünyasının giriş portalını yaptım ve level sistemi ile entegre ettim.

2026-08-04_02.02.37.webp

beni en çok uğraştıran level sistemini yaptım, blok kırdığımızda, kill aldığımızda gibi eventlerde aralıklı xpler geliyor ve bu sayede level atlayabiliyoruz. Aynı zamanda eşyalara zırhlara veya custom itemlara'da level zorunluluğu getirdim ki yüksek levelli kişiler düşük levelli kişilere tek atmasın diye.

2026-08-04_02.20.33.webp

Özel zırhlar, kılıçlar ve kazmalar'da ekledim. İsimlerini, lore kısımlarını ve tooltiplerini değiştirdim

2026-08-04_02.23.55.webp
2026-08-04_01.50.59.webp

Kendime özel görev plugini yaptım, plugin herkese belli ayarlanabilir rasgele aralıklar ile şansları ayarlanabilen rasgele özel görevler veriyor
bu görevlerin saniyeleri veya ne kadar yapılması gerektiği yazıyor, gerekli zamanda yapılır ise ödüller veriliyor.

2026-08-04_01.50.10.webp

Son olarak lobideki binanın içine 4 adet npc yaptım, oyuncuların rünleri kazanabileceği yer, müzayede evi, shulker kutusu(yere koymadan açılabilen shulker kutuları) ve görev, ödüllerin olduğu yerler

2026-08-04_01.48.35.webp

NOT: Asset'lerin bazıları ben tarafımdan yapılmamıştır, beta'da olduğum için hazır kullanıyorum

Şahsen ilk defa gördüm hoş duruyor fakat pvp kitlesinin tamamını çekemezsiniz buraya sade ve basit tamamen pvp odaklı sunucularda oynuyorlar.

güzelliğine lafım yokda zaten 999999 tane daha skyblock sunucusu var neden boş yere uğraş içindesinki

Elinize Sağlık ortaya karışık görünüyor güzel reklamlar güzel geliştirmeler ile güzel bir kitle kazanabilirsiniz umarım

güzelliğine lafım yokda zaten 999999 tane daha skyblock sunucusu var neden boş yere uğraş içindesinki
999999 tane skyblock sunucusu olabilir ama sanırım tam okumadınız, bu bir skyblock sunucusu değil

Şahsen ilk defa gördüm hoş duruyor fakat pvp kitlesinin tamamını çekemezsiniz buraya sade ve basit tamamen pvp odaklı sunucularda oynuyorlar.
Yorumun için teşekkür ederim

güncel sade kafa yormayan skypvp sunucuları bulunuyor sizinki biraz daha gelişme odaklı olmuş

güncel sade kafa yormayan skypvp sunucuları bulunuyor sizinki biraz daha gelişme odaklı olmuş
doğrudur hocam, zaten cok pvp ile aram olmadığı için skypvp türünü çok bilmiyordum ilk gönderiyi attığımda bi göz attım arada çok fark varmış benim yaptığım ile skypvp arasında ilerde skypvp değilde farklı bir tür ismi koyabilirim

ilk defa duydum skypvp guzele benziyor. level sistemi mantikli olmus bizim sunucuda enderlik seviyeleri arasinda kucuk farklar sayesinde herkes ayni yerde ilerleyebiliyordu. acarsan gelir oynariz emeklerin yerlerde kalmaz umarim <3

ilk defa duydum skypvp guzele benziyor. level sistemi mantikli olmus bizim sunucuda enderlik seviyeleri arasinda kucuk farklar sayesinde herkes ayni yerde ilerleyebiliyordu. acarsan gelir oynariz emeklerin yerlerde kalmaz umarim <3
Sağol hocam cok skypvp gibi olmadı ama ilk başta öyle dediğim icin öyle devam ediyorum ismini skyforge olarak falan güncelleyeceğim, daha aklımda değişik sistemler var. Teşekkür ederim yorumun için

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl