Proje SkyPvP Sunucusu geliştiriyorum.

Rozafeith

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Luugen
Boxpvp ve normal pvp türlerini birleştirerek skypvp sunucusu yapmaya uğraşıyorum. Normal skypvp türü var mı ya da olan bir tür mü bilmiyorum. Eski bir tür de olabilir ama boxpvp ve normal pvp türlerini seven var ise ben eğlenerek oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca boxpvp'deki gibi yapmakta istemedim. Tabiki yine benzerlikleri oluyor. Ama en çok göze çarpacak sistem olan rün büyücüsü sistemi yapıyorum. Plugin tarafımca kodlandı, aşağıda sunucunun geliştirme aşamasındaki fotoğraflarını ve bilgilerini görebilirsiniz. Tüm eleştirilere ve önerilere açığım tamamen dürüst olun lütfen.

2026-05-21_20.40.36.webp

5 adet belirlenmiş rünler var her bir rün nadirliğine göre şans oranı sağlıyor, bu rünler kasalardan, takaslardan, eventlerden gibi yerlerden elde edilebiliyor. Elde edilen rünler ile boş bir kitaba büyü basılıyor. Bu sayede oyuncular arasında bir ekonomi yaratıp, açık arttırmada büyülü kitaplar satılabilir hale geliyor. Yani özel bir şekilde alet ve zırh üretme imkanı sunuluyor.

2026-05-21_20.39.50.webp
2026-05-21_20.39.36.webp

Kendi özel itemlerim yani coinlerim gibi otomatik dönüştürme sistemleri ekledim bunlar menülerden kapatılabiliyor. Bu pluginde tarafımca kodlandı

görsel_2026-05-21_205159643.webp
görsel_2026-05-21_205223410.webp

Konum çok acemice olmuş olabilir çok konu açan birisi değilim. Sistemlerim şimdilik bu kadar geliştirmeye devam ediyorum

Yurtdışı görmüştüm bu tarz sv

Kozmetik olarak çok güzel süslemişsiniz çok beyendim :super:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl