SkyCryTR Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HypelX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan Bu Güncellenmicekmi Ya Baya Hatali Bi Pl Paketi.

Merhaba,
FeatherBoardınız alıntı
Ada Schematicleri Alıntı.
Kısacası Çoğu Şey alıntı,
Bunu Paylaşmanızı tavsiye etmem.

Merhaba,
FeatherBoardınız alıntı
Ada Schematicleri Alıntı.
Kısacası Çoğu Şey alıntı,
Bunu Paylaşmanızı tavsiye etmem.
Featherboard alıntı ? nereden alıntı bi gönderirmisin ve ada schematic'i ben yaptım nasıl alıntı oluyor bro?

Featherboardın aynısını bende kullanıyordum.
Bi sunucuda vardı hatta featherboardı yapan arkadaş sunucusunda kullanıyor.

Ayrıca o arkadaş dediğiniz kişi belkide pluginer olduğum bir sunucu sahibi olabilir benim bir çok paketim eski sunucularda yaptığım paketler ve schematic in hala nerden alıntı olduğunu söylemediniz[DOUBLEPOST=1514922701,1514922640][/DOUBLEPOST]Neyse merak etmeyin 2. pakette bunlara başvuramayacaksınız çünkü prefixleri ve pluginleri harika oldu :(

Ayrıca o arkadaş dediğiniz kişi belkide pluginer olduğum bir sunucu sahibi olabilir benim bir çok paketim eski sunucularda yaptığım paketler ve schematic in hala nerden alıntı olduğunu söylemediniz[DOUBLEPOST=1514922701,1514922640][/DOUBLEPOST]Neyse merak etmeyin 2. pakette bunlara başvuramayacaksınız çünkü prefixleri ve pluginleri harika oldu :(
Benimde paketim çıktı. Onaylamalarını bekliyorum Bu forumda görüp yorum atmayı unutma :)

beklemedeyiz.. dostum ne zaman geliyor ?

:) keske olabilseydim ama mlsfki ben kötüyüm :) hemen gelse be kardeş[DOUBLEPOST=1515016863,1515016824][/DOUBLEPOST]
sen bi paket paylaşıcaktın ne oldu yalan mı :))
Onaylı Satıcı gerekiyormuş Pazar günü tagımı versinler Görürsün Forumda :)

Onaylı Satıcı gerekiyormuş Pazar günü tagımı versinler Görürsün Forumda :)
Hadi bakalım İnşallah[DOUBLEPOST=1515077736,1515077689][/DOUBLEPOST]satıcı ne alaka :D paralı demekki eyw dostum ya bende free sandıydımda

Hadi bakalım İnşallah[DOUBLEPOST=1515077736,1515077689][/DOUBLEPOST]satıcı ne alaka :D paralı demekki eyw dostum ya bende free sandıydımda
İçindeki Sadece 2 Skript 30 TL Değerinde Dostum :)

üzücü bir durum cidden parası olmıyanlar var yani neyse boş verelim paketi bakalım bu arkadaş en azından ücretsiz vercek sağolsun adam gibi adamlar hayla var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl