SkyCryTR Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HypelX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek Güzel Bir Şey Göremedim Geliştirmeli İnsanların Bir FeatherBoard Ve Prefixlere Kanacağını Sanmıyorum

Gayet Güzel Ve Kullanışlı :)

Kimin emeğini çalmışım söylermisiniz ?[DOUBLEPOST=1505135534,1505135196][/DOUBLEPOST]Ayrıca beni zaten seviyorlar daha çok sevmelerine gerek yok -,-

Güzel Paket :) Ama Skıntıları Var

Plugin paketini pek beğenmedim ... Zaten Açıklamışsın MineCraft'ı Bıraktığını . O Zaman Niye Konu Açtın ?

Plugin paketini pek beğenmedim ... Zaten Açıklamışsın MineCraft'ı Bıraktığını . O Zaman Niye Konu Açtın ?
Plugin paketi boş kalmasın diye paylaşmış olabilir. Bence paket güzel.

20tl ver sana pre paketimi vereyim ücretsiz böyle oluyor kardeşim. ha paket sevmiyorsan git kendi paketini yap paylaş.

İs sorunları düzeltildi yakında hatasız olanını yükleyeceğim. ( birkaç yenilikte var )
1 hafta olduda hocam sanırım gelmiyor[DOUBLEPOST=1505879481,1505617801][/DOUBLEPOST]
20tl ver sana pre paketimi vereyim ücretsiz böyle oluyor kardeşim. ha paket sevmiyorsan git kendi paketini yap paylaş.
ne zaman paylaşılır kardesım bide spawn map ekleyebilirmisiniz. ? map fln herşey hazır olursa cok sevinirim[DOUBLEPOST=1506413614][/DOUBLEPOST]@TheSKont Ne Zaman Paylşaılcak ? yeni versiyonu

Güzel Paket Başarılar, İyi Forumlar :)

Oyuncular biyueri krıamıyor adalrını da kıramıyor saçma bi paket olmuş [DİSLİKE]

Oyuncular biyueri krıamıyor adalrını da kıramıyor saçma bi paket olmuş [DİSLİKE]
Oyuncunun bir yeri kıramaması senin kullandığın sürüme bağlıdır. Eğer kıramıyorsa 2 ayar yapamayacak kadar aciz değilsindir eğer ki bu yorumu yapıyorsan.

Ben çok sevemedim. Ama seven mutlaka vardır. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl