♆ Lexa's#4040
Plugin paketini pek beğenmedim ... Zaten Açıklamışsın MineCraft'ı Bıraktığını . O Zaman Niye Konu Açtın ?
ZiyaBRN#8832
20tl ver sana pre paketimi vereyim ücretsiz böyle oluyor kardeşim. ha paket sevmiyorsan git kendi paketini yap paylaş.Plugin paketini pek beğenmedim ... Zaten Açıklamışsın MineCraft'ı Bıraktığını . O Zaman Niye Konu Açtın ?
1 hafta olduda hocam sanırım gelmiyor[DOUBLEPOST=1505879481,1505617801][/DOUBLEPOST]İs sorunları düzeltildi yakında hatasız olanını yükleyeceğim. ( birkaç yenilikte var )
ne zaman paylaşılır kardesım bide spawn map ekleyebilirmisiniz. ? map fln herşey hazır olursa cok sevinirim[DOUBLEPOST=1506413614][/DOUBLEPOST]@TheSKont Ne Zaman Paylşaılcak ? yeni versiyonu20tl ver sana pre paketimi vereyim ücretsiz böyle oluyor kardeşim. ha paket sevmiyorsan git kendi paketini yap paylaş.
smojka
Oyuncunun bir yeri kıramaması senin kullandığın sürüme bağlıdır. Eğer kıramıyorsa 2 ayar yapamayacak kadar aciz değilsindir eğer ki bu yorumu yapıyorsan.Oyuncular biyueri krıamıyor adalrını da kıramıyor saçma bi paket olmuş [DİSLİKE]
ZiyaBRN#8832
Yakında güzel bir paket paylaşacağım ve ilk önce Türkçeni düzeltmeni öneririm!Oyuncular biyueri krıamıyor adalrını da kıramıyor saçma bi paket olmuş [DİSLİKE]
Sabırsızlıkla Bekliyorum :) DostumYakında güzel bir paket paylaşacağım ve ilk önce Türkçeni düzeltmeni öneririm!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!