Çözüldü SkyBlock'ta Olmasam bile skyblock komutları geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

VolfyEvil

Ziyaretçi
Merhabalar. Benim bir minecraft sunucum var. İçinde Faction, Survival Ve SkyBlock Var. Sunucuyu Aslında SkyBlock olarak açmıştım. Sonradan Survival Ve Faction Ekledim. Şimdi ben Skyblock komutlarını ayarladım. Fakat Faction veya Survival'a Gittiğimde Orada Skyblock komutlarının geçerli olduğunu gördüm. Yani mesela Faction'a girdiğinde ''/is'' yazdığında bir şey olmaz değil mi? Çünkü Skyblock'ta değiliz. Factiondayız. Ama Yinede işe yarıyor bu komut. Bu sorunu büyük ihtimal plugin eklenti dosyalarından düzeltebiliriz. Ama bir türlü olayı anlamadım. Birda Faction ve Survival'ı Kurarken Aynı dünyanın içindede kurmadım. ''/mv create Faction world'' yazdım.

Belirtmiş olduğunuz bu 3 sunucunun, farklı sunucular olduğundan emin misiniz?

Bunun için şöyle bir skript kullanabilirsin ama hiç bir şekilde sağlıklı olmayacaktır. Tam performans ile çalışması için BungeeCord kurmanız lazım.

Kod:
on command:
    if command is "is" or "island":
        if player is in "aSkyBlock" or "world":
            stop
        else:
            send "Bunun için world dünyasında olman gerekli."

vs vs.

Skript İle Vs Uğraşmanı Tavsiye Etmem. Güzel Yerlere Gelmek Ve Bir Hub Sunucusu Kurmak İstiyorsan BungeeCord Şart.

Sebebi şu; ya bungeecord ile birden fazla sunucuyu bağladınız ama her sunucudaki plugins'e tüm pluginleri koydunuz, ya da tek bir sunucu başlatıyorsunuz -bungeecordsuz- ve onda tüm pluginler var. Eğer ikinci seçenekse hub sunucu için bungeecord'a geçmeniz zorunlu ve mantıklı bir şey, bungeecord rehberi:

NOT: Bir sunucuda farklı dünyaları kursanız bile o sunucudaki pluginler tüm dünyalarda çalışacaktır, ayırmak için BungeeCord kullanılır lütfen araştırın.

Şu Skripti Denermisin:

on command "/is:
if player is in "dünyaadı":
cancel event
send "Bu Komutu Burada Kullanamazsın"

Merhabalar. Benim bir minecraft sunucum var. İçinde Faction, Survival Ve SkyBlock Var. Sunucuyu Aslında SkyBlock olarak açmıştım. Sonradan Survival Ve Faction Ekledim. Şimdi ben Skyblock komutlarını ayarladım. Fakat Faction veya Survival'a Gittiğimde Orada Skyblock komutlarının geçerli olduğunu gördüm. Yani mesela Faction'a girdiğinde ''/is'' yazdığında bir şey olmaz değil mi? Çünkü Skyblock'ta değiliz. Factiondayız. Ama Yinede işe yarıyor bu komut. Bu sorunu büyük ihtimal plugin eklenti dosyalarından düzeltebiliriz. Ama bir türlü olayı anlamadım. Birda Faction ve Survival'ı Kurarken Aynı dünyanın içindede kurmadım. ''/mv create Faction world'' yazdım.
Merhaba Anladığım Kadarıyla Sunucuzu Hub Yapmaya Çalışıyorsunuz. Bungeecord Olmadan Hub Sunucu Açamazsınız Eğer Açarsanızda Ayarlaması Bungeecord'dan daha zor olur. Size Önerim Bungeecord Sunucu Açmanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl