Çözüldü Skyblockda nasıl farklı ada eklenir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LORD*HEAVEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.634
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LORD*HEAVEN

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Minecraft
Flamestic
Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Skyblock'da schmatich diye bişey var tam olarak anlamadım nasıl ekleniyor diye world edit olayını biliyorumda nasıl o ada ile oyun oynayacağız.

WorldEdit eklentisini indirin içinde schematic klasörü vardır yoksa kurun içine ada schematiclerini yükleyin sunucunuza girin bir yere gidin //schematic load Schematicİsmi
Schematic listesine bakacaksanız //schematic list

WorldEdit eklentisini indirin içinde schematic klasörü vardır yoksa kurun içine ada schematiclerini yükleyin sunucunuza girin bir yere gidin //schematic load Schematicİsmi
[DOUBLEPOST=1488823930,1488823899][/DOUBLEPOST]
O kadarını biliyorum fakat adamlar is yazınca 1 ada bulunuyor 2 ada veya 3 adayı oraya nasıl ekliyicem yada bug oluşurmu ?

ASkyblock eklentisini kullanıyorsanız >> ASkyblock / schematics / içine ada türünü atınız ama schematic olarak

ASkyblock eklentisini kullanıyorsanız >> ASkyblock / schematics / içine ada türünü atınız ama schematic olarak
herhalde ben anlatamıyorum oraları biliyorum /is yazınca direk o adayı nasıl açacak ?

/İs yazınca zaten ada menüsü açılmıyor mu ?

Açılıyor ChestCommands ile açılıyor o pencere

Askyblock > config.yml > schematics: > kısmını bulun ve oradaki adalardan birini kopyalayıp kendinize göre editleyin.
Ancak "filename: island.schematic" kısmını mutlaka koydugunuz schematic ismini göre doğru yazın.

Benim plugin paketimi incelersen örneğini bulabilirsin.
Bir bakayım saol da nasıl yaptığını bi söylersen iyi olur yakında devrim sunucu yapacağımda kullanılıcak[DOUBLEPOST=1488830168,1488830068][/DOUBLEPOST]
Askyblock > config.yml > schematics: > kısmını bulun ve oradaki adalardan birini kopyalayıp kendinize göre editleyin.
Ancak "filename: island.schematic" kısmını mutlaka koydugunuz schematic ismini göre doğru yazın.
:/ Bi yapamadım gitti

Bir bakayım saol da nasıl yaptığını bi söylersen iyi olur yakında devrim sunucu yapacağımda kullanılıcak[DOUBLEPOST=1488830168,1488830068][/DOUBLEPOST]
:/ Bi yapamadım gitti
Açıklamalarını yazdım.
Kod:
  schematics:
    # Bu adanın idsi gibi olacaktır. Yani diğerlerinden farklı bir isim koyun.
    default:
      # GUI'de gözükecek ikon
      icon: DIRT
      # GUI'de kaçıncı sırada olacak
      order: 1
      # GUI'deki ismi
      name: "&aKlasik Ada"
      # GUI'deki lore kısmı
      description: "&7Klasik SkyBlock adası!"
      # Ada schematic dosyası
      filename: island.schematic
      # Normal Sandık mı verilsin ? Eğer ada içinde farklı sandık varsa false yapabilirsiniz
      useDefaultChest: true
      # Buraya ellemeyin | nether kısmı
      # If there is no partner, this island will be used
      partnerSchematic: nether

Örnek olarakta altta bulunuyor.
Kod:
  schematics:
    # Bu adanın idsi gibi olacaktır. Yani diğerlerinden farklı bir isim koyun.
    MCTR:
      # GUI'de gözükecek ikon
      icon: DIAMOND
      # GUI'de kaçıncı sırada olacak
      order: 5
      # GUI'deki ismi
      name: "&adaymInd ada"
      # GUI'deki lore kısmı
      description: "&7daymInd adasi burasI"
      # Ada schematic dosyası
      filename: daymind.schematic
      # Normal Sandık mı verilsin ? Eğer ada içinde farklı sandık varsa false yapabilirsiniz
      useDefaultChest: true
      # Buraya ellemeyin | nether kısmı
      # If there is no partner, this island will be used
      partnerSchematic: nether

ve son olarak bu dosyaya hangi yerden girdin ?

Üstte yazmıştım ancak okumamışsınız sanırsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl