LORD*HEAVEN
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- Flamestic
[DOUBLEPOST=1488823930,1488823899][/DOUBLEPOST]WorldEdit eklentisini indirin içinde schematic klasörü vardır yoksa kurun içine ada schematiclerini yükleyin sunucunuza girin bir yere gidin //schematic load Schematicİsmi
Schematic listesine bakacaksanız //schematic list
O kadarını biliyorum fakat adamlar is yazınca 1 ada bulunuyor 2 ada veya 3 adayı oraya nasıl ekliyicem yada bug oluşurmu ?WorldEdit eklentisini indirin içinde schematic klasörü vardır yoksa kurun içine ada schematiclerini yükleyin sunucunuza girin bir yere gidin //schematic load Schematicİsmi
Schematic listesine bakacaksanız //schematic list
herhalde ben anlatamıyorum oraları biliyorum /is yazınca direk o adayı nasıl açacak ?ASkyblock eklentisini kullanıyorsanız >> ASkyblock / schematics / içine ada türünü atınız ama schematic olarak
mudlusamoi#5646
Bir bakayım saol da nasıl yaptığını bi söylersen iyi olur yakında devrim sunucu yapacağımda kullanılıcak[DOUBLEPOST=1488830168,1488830068][/DOUBLEPOST]Benim plugin paketimi incelersen örneğini bulabilirsin.
:/ Bi yapamadım gittiAskyblock > config.yml > schematics: > kısmını bulun ve oradaki adalardan birini kopyalayıp kendinize göre editleyin.
Ancak "filename: island.schematic" kısmını mutlaka koydugunuz schematic ismini göre doğru yazın.
mudlusamoi#5646
Açıklamalarını yazdım.Bir bakayım saol da nasıl yaptığını bi söylersen iyi olur yakında devrim sunucu yapacağımda kullanılıcak[DOUBLEPOST=1488830168,1488830068][/DOUBLEPOST]
:/ Bi yapamadım gitti
schematics:
# Bu adanın idsi gibi olacaktır. Yani diğerlerinden farklı bir isim koyun.
default:
# GUI'de gözükecek ikon
icon: DIRT
# GUI'de kaçıncı sırada olacak
order: 1
# GUI'deki ismi
name: "&aKlasik Ada"
# GUI'deki lore kısmı
description: "&7Klasik SkyBlock adası!"
# Ada schematic dosyası
filename: island.schematic
# Normal Sandık mı verilsin ? Eğer ada içinde farklı sandık varsa false yapabilirsiniz
useDefaultChest: true
# Buraya ellemeyin | nether kısmı
# If there is no partner, this island will be used
partnerSchematic: nether
schematics:
# Bu adanın idsi gibi olacaktır. Yani diğerlerinden farklı bir isim koyun.
MCTR:
# GUI'de gözükecek ikon
icon: DIAMOND
# GUI'de kaçıncı sırada olacak
order: 5
# GUI'deki ismi
name: "&adaymInd ada"
# GUI'deki lore kısmı
description: "&7daymInd adasi burasI"
# Ada schematic dosyası
filename: daymind.schematic
# Normal Sandık mı verilsin ? Eğer ada içinde farklı sandık varsa false yapabilirsiniz
useDefaultChest: true
# Buraya ellemeyin | nether kısmı
# If there is no partner, this island will be used
partnerSchematic: nether
mudlusamoi#5646
Üstte yazmıştım ancak okumamışsınız sanırsam.Askyblock > config.yml > schematics: > kısmını bulun ve oradaki adalardan birini kopyalayıp kendinize göre editleyin.
Ancak "filename: island.schematic" kısmını mutlaka koydugunuz schematic ismini göre doğru yazın.
Pardon teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1488979055,1488978555][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1488979348][/DOUBLEPOST]Üstte yazmıştım ancak okumamışsınız sanırsam.
Fakat dediğiniz şey config de yokÜstte yazmıştım ancak okumamışsınız sanırsam.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!