Çözüldü skyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muratttttttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.125
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muratttttttt

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
104
Minecraft
Murok

Discord:

Muro#9292

skyblockta ismin önünde mesela eskiden 5k yazardı onu 5 bin 15 milyon vb yapıyorlar nasıl yapıldığını bilen varmı acaba

Essentials'de ctrl+f kullarak "chat" i arat.
Oyuncu grubu ekle ve
{ISLAND_LEVEL} Bunu başına ekle​

Dostum anlamadın sen benim dediğimi benim demek istediğim island levelin birimlerini türkçeleştirmek anladınmı şimdi mesela ada levelin 5K bunun 5 bin olması gibi türkçe değerler yani

ASkyBlock > config.yml > fancylevelinchat: false daha sonra sunucuyu tekrar başlatmayı deneyin.

Düzgün açıklasan herkes anlar sorun bizde değil!
Adam 5K olan yerler nasıl 5 bin 15 milyon falan yapılır diyor. Sen sohbette baş kısımda ada levelinin gözükmesini sağlamayı gösteriyorsun. Nasıl tam olarak sayıyla gösteririz dermiş gibi anlasan tamam derim de bunu anlamayı nasıl becerdin?

Adam 5K olan yerler nasıl 5 bin 15 milyon falan yapılır diyor. Sen sohbette baş kısımda ada levelinin gözükmesini sağlamayı gösteriyorsun. Nasıl tam olarak sayıyla gösteririz dermiş gibi anlasan tamam derim de bunu anlamayı nasıl becerdin?
Konuda 1 kişinin anlaması bunu gösteriyor. Benim sinirlendiğim şey anlatamadığı değil mesaj kasıyorsun demesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl