Muratttttttt
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 104
- Minecraft
- Murok
Discord:
Muro#9292
Muro#9292
Muro#9292
alakasız birşeyi mesaj kasmak için söylüyorsun yinede sağolEssentials'de ctrl+f kullarak "chat" i arat.
Oyuncu grubu ekle ve
{ISLAND_LEVEL} Bunu başına ekle
cemvrs#6234
Alakasız değil böyle yapılıyoralakasız birşeyi mesaj kasmak için söylüyorsun yinede sağol
MonBoyhiner#2885
Kardeşim rahatsız mısın? İstediğini veriyorum . çok zor böyle insanlarla uğraşmak.alakasız birşeyi mesaj kasmak için söylüyorsun yinede sağol
Muro#9292
EfeK#6993
Arkadaş sanırım 5K'nın 5.000 değil, 5 Bin olarak görünmesini istedi.ASkyBlock > config.yml > fancylevelinchat: false daha sonra sunucuyu tekrar başlatmayı deneyin.
Muro#9292
ilk anlayan kişisin teşekkür ederimArkadaş sanırım 5K'nın 5.000 değil, 5 Bin olarak görünmesini istedi.
EfeK#6993
Rica ederim :D Keşke çözümünü de bilseydim de anlatsaydım.ilk anlayan kişisin teşekkür ederim
Muro#9292
EfeK#6993
Adam 5K olan yerler nasıl 5 bin 15 milyon falan yapılır diyor. Sen sohbette baş kısımda ada levelinin gözükmesini sağlamayı gösteriyorsun. Nasıl tam olarak sayıyla gösteririz dermiş gibi anlasan tamam derim de bunu anlamayı nasıl becerdin?Düzgün açıklasan herkes anlar sorun bizde değil!
MonBoyhiner#2885
Konuda 1 kişinin anlaması bunu gösteriyor. Benim sinirlendiğim şey anlatamadığı değil mesaj kasıyorsun demesi.Adam 5K olan yerler nasıl 5 bin 15 milyon falan yapılır diyor. Sen sohbette baş kısımda ada levelinin gözükmesini sağlamayı gösteriyorsun. Nasıl tam olarak sayıyla gösteririz dermiş gibi anlasan tamam derim de bunu anlamayı nasıl becerdin?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!