Çözüldü Skyblock Tabela Degistirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetBey0021

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Ramox0121

Discord:

uykusuz6361

• Öncellikle Merhaba Kardeşlerim Sizlere Bir Sorum Olacaktı Skyblock Adasında Tabela Oluşturuluyor O Tabeladaki Yazıyı Nasıl Değiştirebilirim Bilirseniz (Plugin Adı: Askyblock) Yardımcı Olurmusunuz Şimdiden Teşekkür Ederim Yardımı Olacaklara.

• Öncellikle Merhaba Kardeşlerim Sizlere Bir Sorum Olacaktı Skyblock Adasında Tabela Oluşturuluyor O Tabeladaki Yazıyı Nasıl Değiştirebilirim Bilirseniz (Plugin Adı: Askyblock) Yardımcı Olurmusunuz Şimdiden Teşekkür Ederim Yardımı Olacaklara.

Merhaba öncelikle ASkyBlock Locale.Yml ye giriniz. CTRL + F yaparak line1: "&1[A Skyblock]" Kısmını aratınız burada 4 tane line1 line2 line3 line4 vardır, bunları değiştirip kaydedin ve /Asadmin relaod .

Adsız.png
Buldum Teşekkür Ederim Rica Etsem Bir Sorum Daha Olacak Eski Sunucumda /is Yazınca Menü Açılıyordu Bu Sunucumda İse Direk Adaya Işınlıyor O Menüyü Tekrar Nasıl Açabilirim ??

Askyblock pluginin içinde locale.yml vardır ctrl+f tuşlarına basarak tabeladaki yazıyı yazın ve çıkacaktır istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
İyi Forumlar

Sorun çözüldü ise belirtiniz.

An internal error occurred while attempting to perform this command Hattasını Aliyorum.

Son düzenleme:
/asadmin reload yazınca bu hatayı alıyorsan konsola hata atıyordur o hatayı at buraya

Kardeşim challenges sildim Tekrar yükledim çalıştı ama is menüsü olmadı usecontrolpanel:true tekrar /is yazınca adaya gönderiyor ne yapacagız acaba ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl