Sol Reklam

Çözüldü Skyblock Tabela Degistirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AhmetBey0021

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
13.275
Yer
Adana
Minecraft
Ramox0121

Discord:

uykusuz6361

• Öncellikle Merhaba Kardeşlerim Sizlere Bir Sorum Olacaktı Skyblock Adasında Tabela Oluşturuluyor O Tabeladaki Yazıyı Nasıl Değiştirebilirim Bilirseniz (Plugin Adı: Askyblock) Yardımcı Olurmusunuz Şimdiden Teşekkür Ederim Yardımı Olacaklara.

• Öncellikle Merhaba Kardeşlerim Sizlere Bir Sorum Olacaktı Skyblock Adasında Tabela Oluşturuluyor O Tabeladaki Yazıyı Nasıl Değiştirebilirim Bilirseniz (Plugin Adı: Askyblock) Yardımcı Olurmusunuz Şimdiden Teşekkür Ederim Yardımı Olacaklara.

Merhaba öncelikle ASkyBlock Locale.Yml ye giriniz. CTRL + F yaparak line1: "&1[A Skyblock]" Kısmını aratınız burada 4 tane line1 line2 line3 line4 vardır, bunları değiştirip kaydedin ve /Asadmin relaod .

Adsız.png
Buldum Teşekkür Ederim Rica Etsem Bir Sorum Daha Olacak Eski Sunucumda /is Yazınca Menü Açılıyordu Bu Sunucumda İse Direk Adaya Işınlıyor O Menüyü Tekrar Nasıl Açabilirim ??

Askyblock pluginin içinde locale.yml vardır ctrl+f tuşlarına basarak tabeladaki yazıyı yazın ve çıkacaktır istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
İyi Forumlar

Sorun çözüldü ise belirtiniz.

An internal error occurred while attempting to perform this command Hattasını Aliyorum.

Son düzenleme:
An internal error occurred while attempting to perform this command Hattasını Aliyorum.
/asadmin reload yazınca bu hatayı alıyorsan konsola hata atıyordur o hatayı at buraya

/asadmin reload yazınca bu hatayı alıyorsan konsola hata atıyordur o hatayı at buraya

Kardeşim challenges sildim Tekrar yükledim çalıştı ama is menüsü olmadı usecontrolpanel:true tekrar /is yazınca adaya gönderiyor ne yapacagız acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı