SkyBlock sunucusunda olmazsa olmaz dedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZenixGaming

Ziyaretçi
Selamlar,
Emek Skyblock sunucusunda olmazsa olmaz dediğiniz özellikler ve eklentiler neler herkes fikrini belirtirse sevinirim :)

Ejderha Etkinliği, Envoy Eventi, More Fish / DragonTraveller eklentisi, Metin Taşı, Edit ve daha fazlası...

Emek skyblock sistem önerisiyle keyubunun bir bağı var da biz mi bilmiyoruz? Yanlış anlamadan kaynaklı bir yorumdur diye düşünüyorum hostingle ilgili değil de sistem önerisine host önermek garip geldi keyubu paketi falan da dememişsiniz direk keyubu demişsiniz

Emek skyblock sistem önerisiyle keyubunun bir bağı var da biz mi bilmiyoruz? Yanlış anlamadan kaynaklı bir yorumdur diye düşünüyorum hostingle ilgili değil de sistem önerisine host önermek garip geldi keyubu paketi falan da dememişsiniz direk keyubu demişsiniz
arkadaş paket de istememiş sistem istemiş

Valla bu işin bana göresi, sana göresi yok. Bu fazlasıyla net. Günümüz de bir skyblock sunucuda olmazsa olmaz olan tek şey vardır, o da skyblock yazısının önünde ultra, süper, op gibi kavramların olmasıdır.

Valla bu işin bana göresi, sana göresi yok. Bu fazlasıyla net. Günümüz de bir skyblock sunucuda olmazsa olmaz olan tek şey vardır, o da skyblock yazısının önünde ultra, süper, op gibi kavramların olmasıdır.
çok haklısın başlangıçta 20 tane spawner milyonlarca para oyuncuların ilgisini bu dönemde bunlar çekiyor :(

Sunucu kategorisi isminin başında OP, UltraOP gibi kavramların olması yeterli olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl