Z
ZenixGaming
Ziyaretçi
hosting önerisi dememiş?Keyubu :)
Toprak'#8526
Biliyorum. Keyubu'nun skyblocku çok iyi ondan dedim :enteresan: '':/''hosting önerisi dememiş?
Emek skyblock sistem önerisiyle keyubunun bir bağı var da biz mi bilmiyoruz? Yanlış anlamadan kaynaklı bir yorumdur diye düşünüyorum hostingle ilgili değil de sistem önerisine host önermek garip geldi keyubu paketi falan da dememişsiniz direk keyubu demişsinizKeyubu :)
arkadaş paket de istememiş sistem istemişEmek skyblock sistem önerisiyle keyubunun bir bağı var da biz mi bilmiyoruz? Yanlış anlamadan kaynaklı bir yorumdur diye düşünüyorum hostingle ilgili değil de sistem önerisine host önermek garip geldi keyubu paketi falan da dememişsiniz direk keyubu demişsiniz
donsuzturk
çok haklısın başlangıçta 20 tane spawner milyonlarca para oyuncuların ilgisini bu dönemde bunlar çekiyor :(Valla bu işin bana göresi, sana göresi yok. Bu fazlasıyla net. Günümüz de bir skyblock sunucuda olmazsa olmaz olan tek şey vardır, o da skyblock yazısının önünde ultra, süper, op gibi kavramların olmasıdır.
%100 tespit.Valla bu işin bana göresi, sana göresi yok. Bu fazlasıyla net. Günümüz de bir skyblock sunucuda olmazsa olmaz olan tek şey vardır, o da skyblock yazısının önünde ultra, süper, op gibi kavramların olmasıdır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!