Sol Reklam

Çözüldü Skyblock Sunucusu Site ile Entegre Kredi Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaptainBlack189

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
1.995
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Bir SkyBlock sunucusu üzerinde çalışıyorum ve sunucumda kredi sistemi olsun istiyorum. Oyuncular site üzerinden 100 TL'lik kredi yüklediğinde oyunda hesabına 100 kredi yüklensin istiyorum. Bu 100 kredi ile oyun içinden VIP, spawner, anahtar alabilecek. Ancak bunun için plugin ve skript bulma konusunda zorlanıyorum. Ana para birimi olarak vault kullanıyorum. Playerpoints kredi olarak kullanılabilirdi ancak ben o plugini oyun içi daha özel eşyaların satıldığı bir para birimi olarak kullanıyorum. Oyunuclar görev yaparak playerpoints plugininin parasından kazanabiliyor. Dediğim kredi sistemi için bir plugin yada skript öneriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Bir SkyBlock sunucusu üzerinde çalışıyorum ve sunucumda kredi sistemi olsun istiyorum. Oyuncular site üzerinden 100 TL'lik kredi yüklediğinde oyunda hesabına 100 kredi yüklensin istiyorum. Bu 100 kredi ile oyun içinden VIP, spawner, anahtar alabilecek. Ancak bunun için plugin ve skript bulma konusunda zorlanıyorum. Ana para birimi olarak vault kullanıyorum. Playerpoints kredi olarak kullanılabilirdi ancak ben o plugini oyun içi daha özel eşyaların satıldığı bir para birimi olarak kullanıyorum. Oyunuclar görev yaparak playerpoints plugininin parasından kazanabiliyor. Dediğim kredi sistemi için bir plugin yada skript öneriniz var mı?
Doğru mu anladım?
Siteden aldığınız krediyi oyun içinde mi harcayacaksınız?

Doğru mu anladım?
Siteden aldığınız krediyi oyun içinde mi harcayacaksınız?
Evet. Sitede kredi yükle kısmından miktar girilecek ve ödeme işlemine geçilecek. Ödeme gerçekleşince o kullanıcın oyundaki hesabına girdiği miktar kadar kredi yüklenecek. Oyuncuda bu krediyi oyun içindeki bir markette harcayabilecek. Yani, alışverişi sitede değil oyun içinde yapmak istiyorum. Siteden sadece kredi yükleme işlemi yapılacak. Bu sistemde kredi adında bir para birimi gerekli. Bu para birimini sağlayacak bir plugin gerekli.

Leaderos ve LeaderOS Connect tam aradığınız hizmet.

Sadece Premium pakette var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı