Çözüldü Skyblock sunucu adayı düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CarryChucky

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
CarryChucky

Discord:

CarryCHucky

Mesela Resimdeki gibi olmasını istemiyorum bi ada tasarladım o /is yazınca o adanın olmasını istiyorum nasıl yapılıyor

Ekli dosyalar

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 134
Schematic ayarlarından default scheamtici istediğin olarak ayarla öncelikle oranın schematicini falan kaydetmen lazım

Öncelikle flatroom açacaksın.Orada yapacağın ada büyüklüğünde bir alan seçiceksin mesela 20x20 bir alan.//Expand vert ile tüm alanı seçip //set 0 yapacaksın.Sonrasında ise o boş kalan alana altı boş şekilde adanı yapacaksın.Adayı yaptıktan sonra //expand vert ile seçip //schematic save ada , komudu ile adayı kaydedeceksin.Sonra worldedit config dosyasında schematics kısmından adayı alacaksın ve askyblock dosyasında worlds (yanlış hatırlamıyorsam) kısmına yükleyeceksin.

Öncelikle flatroom açacaksın.Orada yapacağın ada büyüklüğünde bir alan seçiceksin mesela 20x20 bir alan.//Expand vert ile tüm alanı seçip //set 0 yapacaksın.Sonrasında ise o boş kalan alana altı boş şekilde adanı yapacaksın.Adayı yaptıktan sonra //expand vert ile seçip //schematic save ada , komudu ile adayı kaydedeceksin.Sonra worldedit config dosyasında schematics kısmından adayı alacaksın ve askyblock dosyasında worlds (yanlış hatırlamıyorsam) kısmına yükleyeceksin.
sağol kankam

flatroom değil normal adayı editleyecek sonra senin dediklerini yapıcak :D

Forumda bir arkadaş paylaşmış yardımcı olacağını düşünüyorum. Tıkla Konuya Uç!

Sorununuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl