Çözüldü SkyBlock Sizce Hangi Sürüm Olmalı ? Ücretsiz Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.573
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasu

behance.net/paysaae
MinePass
Elmaslar
190
Minecraft
UrfaKebab

Discord:

paysaae

Merhabalar bir yandan kendimi geliştirmek için ücretsiz bir plugin paketi yapma kararı aldım ilk paket SkyBlock olucak. Sizce hangi sürüm olmalı ? Yukarıdan oy verirseniz sevinirim. İyi forumlar :)

Güncel zamana uymak her zaman daha iyidir benim fikrimce ve piyasada 1.16.5 için pahali plugin paketleri dışında hiçbir paket bulunmuyor o yüzden 1.16.5 yaparsan bundan çoğu sunucunun yararlanıcağını düşünüyorum ve gelişimindede iyi bir yol alabilir. Başarılar Şimdiden :melek:

Güncel zamana uymak her zaman daha iyidir benim fikrimce ve piyasada 1.16.5 için pahali plugin paketleri dışında hiçbir paket bulunmuyor o yüzden 1.16.5 yaparsan bundan çoğu sunucunun yararlanıcağını düşünüyorum ve gelişimindede iyi bir yol alabilir. Başarılar Şimdiden :melek:
Teşekkürler

1.16.5 de survival mekaniği geliştiği için skyblocktadaki mekanikte gelişir bu yüzden ne kadar yeni versiyon okadar güzel viabackwards lada eski sürüm kullanan oyuncuları alırsın

1.16.5 emek skyblock açarsan büyük bir kitleye hitap edebilirsin.

1.16.5 emek skyblock açarsan büyük bir kitleye hitap edebilirsin.
Op skyblock benlik değil zaten ben daha çok zor şeyleri sevdiğim emek skyblock yapıyordum. Fakat piyasadaki tüm emek skyblockları unutabileceğiniz bir paket geliyor.

Merhabalar bir yandan kendimi geliştirmek için ücretsiz bir plugin paketi yapma kararı aldım ilk paket SkyBlock olucak. Sizce hangi sürüm olmalı ? Yukarıdan oy verirseniz sevinirim. İyi forumlar :)
bence 1.8 kullan kasma lag tik daha az olur ve tüm pluginleri kolayca bulabilirsin dili de karmaşık değil hem istediğin eşyaları plugin ve modlarla yüklersin. olur biter

1.16.5 çok daha mantıklı olacaktır ki ileride 1.17 sürümleri geldiğinde gelecek yeni eşyaların da katkısıyla daha eğlenceli olucağına inanıyorum 1.8 de yapabiliceğinizin bir yerden sonra sınırı var bunu çok uzun süre oynamış biri olarak söylüyorum tavsiyem 1.16.5 olacaktır yardımcı olduysam çok mutlu olurum iyi forumlar.

1.16.5 pluginleri baya az sanki en iyisi o olur gibi hem kendini de geliştirmiş olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl