- Elmaslar
- 190
- Minecraft
- UrfaKebab
Discord:
paysaae
paysaae
paysaae
TeşekkürlerGüncel zamana uymak her zaman daha iyidir benim fikrimce ve piyasada 1.16.5 için pahali plugin paketleri dışında hiçbir paket bulunmuyor o yüzden 1.16.5 yaparsan bundan çoğu sunucunun yararlanıcağını düşünüyorum ve gelişimindede iyi bir yol alabilir. Başarılar Şimdiden :melek:
Plugine başladınızmıTeşekkürler
paysaae
Pakete başladım çok fazla yapamıyorum derslerimden dolayı fakat dersleri hallettikten sonra çok güzel bir hale getirip paylaşıcamPlugine başladınızmı
LuckyBea#9640
Pakete başladım çok fazla yapamıyorum derslerimden dolayı fakat dersleri hallettikten sonra çok güzel bir hale getirip paylaşıcam
paysaae
Teşekkürlerbaşarıların devamını dilerim
paysaae
Op skyblock benlik değil zaten ben daha çok zor şeyleri sevdiğim emek skyblock yapıyordum. Fakat piyasadaki tüm emek skyblockları unutabileceğiniz bir paket geliyor.1.16.5 emek skyblock açarsan büyük bir kitleye hitap edebilirsin.
islam.reyz#9992
bence 1.8 kullan kasma lag tik daha az olur ve tüm pluginleri kolayca bulabilirsin dili de karmaşık değil hem istediğin eşyaları plugin ve modlarla yüklersin. olur biterMerhabalar bir yandan kendimi geliştirmek için ücretsiz bir plugin paketi yapma kararı aldım ilk paket SkyBlock olucak. Sizce hangi sürüm olmalı ? Yukarıdan oy verirseniz sevinirim. İyi forumlar :)
Atlas Gencer#0492
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!