Paylaşım Skyblock Server Spawn [Download] by Agane

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Agane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.332
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Agane

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
18
Minecraft
Agane

Discord:

Agane#2228

Merhaba Mctr sakinleri, uzun zamandır Türk platformunda aktif olamadığım için, bir adet ücretsiz harita vermeye karar verdim, umarım ki
haritayı beğenirsiniz.
Eğer ki komisyon siparişi vermek istiyorsanız bana discord adresimden ulaşabilirsiniz
Discord: Agane#2228
Daha fazla indirilebilir içerik almak için twitter adresimi takip etmeyi unutmayın
Twitter: @atilladlcel
Unutmadan belirtmek gerekir ki, haritayı indirip sunucunuzda kullanmaya başladığınızda bu maddeleri kabul etmiş olursunuz.
Haritayı kullanırken benim adıma (-Agane) referans vermek zorundasınız. Örneğin bu harita -Agane tarafından yapılmıştır.
-Haritayı satamazsınız.
-Haritayı kendiniz yapmış gibi gösteremezsiniz.
-Haritayı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz fakat yine de satma ve kendi adınıza paylaşma hakkınız olmayacak
İndirme Link'ine aşşağıda verdiğim adresten ulaşabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skyblock4.png

Agane.png

Ooooohohohohoho Çok iyi olmuş gerçekten :8

Skyblock sunucusu açmayı düşünen arkadaşlar için güzel bir Spawn haritasına benziyor. Şimdiden kullanan arkadaşlara hayırlı olsun ;) <3

Tatlı Baya Hoş Olmuş.

Güzel hoş harita

Öncelikle eline sağlık ancak küçük bir alan için fazla copy paste yaptığını düşünüyorum. Ücretsiz bir harita olduğundan dolayı böyle yapmış olabilirsin ama sadece biraz fazla göze çarpıyor. Ellerine sağlık :melek:
Agane.png

Çok güzel fakat indirmek için linke bastım indiremedim yeni link var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl