Bunlara alternatif yok mu ?Merhaba,
veyaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Popüler ve sürümünüze uygun eklentiler bunlardır. 1.18.2 desteği var mı belirtilmemiş ancakBunlara alternatif yok mu ?
Bskyblock denedim desteği yoktu sanırım ya İsland World tarzı eklenti gerekiyor bana aslında :) lakin bir ama aradağım asıl şey böyle çok aşırı özellik olmaması skyblock eklentisinde klasik sade bir skyblock eklentisi gerekiyor :DPopüler ve sürümünüze uygun eklentiler bunlardır. 1.18.2 desteği var mı belirtilmemiş ancakeklentisini de deneyebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Başka alternatif eklenti bilmiyorum, konuyu gören diğer forum üyeleri öneride bulunabilirler.Bskyblock denedim desteği yoktu sanırım ya İsland World tarzı eklenti gerekiyor bana aslında :) lakin bir ama aradağım asıl şey böyle çok aşırı özellik olmaması skyblock eklentisinde klasik sade bir skyblock eklentisi gerekiyor :D
XBrexorX#2521
SuperiorSkyBlock2 eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim fakat bu eklentiden daha klasik bir eklenti istiyorsanız BSkyBlock eklentisini kullanabilirsiniz sürümünüz destekleyecektir.Skyblock sunucusu için 1.18.2 tabanlı Skyblock eklentileri arıyorum ada oluşturmak için lakin klasik skyblock istiyorum ada yükseltmesi falan olmayacak
Bunlara alternatif yok mu ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!