Skyblock ADA plugini arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sabinushka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 549
  • Etiketler Etiketler
    ada
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabinushka

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
196
Minecraft
Sabinushka,

Discord:

MrAnilcaan_K#5521

Skyblock sunucusu için 1.18.2 tabanlı Skyblock eklentileri arıyorum ada oluşturmak için lakin klasik skyblock istiyorum ada yükseltmesi falan olmayacak

Popüler ve sürümünüze uygun eklentiler bunlardır. 1.18.2 desteği var mı belirtilmemiş ancak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini de deneyebilirsiniz.
Bskyblock denedim desteği yoktu sanırım ya İsland World tarzı eklenti gerekiyor bana aslında :) lakin bir ama aradağım asıl şey böyle çok aşırı özellik olmaması skyblock eklentisinde klasik sade bir skyblock eklentisi gerekiyor :D

Bskyblock denedim desteği yoktu sanırım ya İsland World tarzı eklenti gerekiyor bana aslında :) lakin bir ama aradağım asıl şey böyle çok aşırı özellik olmaması skyblock eklentisinde klasik sade bir skyblock eklentisi gerekiyor :D
Başka alternatif eklenti bilmiyorum, konuyu gören diğer forum üyeleri öneride bulunabilirler.

Skyblock sunucusu için 1.18.2 tabanlı Skyblock eklentileri arıyorum ada oluşturmak için lakin klasik skyblock istiyorum ada yükseltmesi falan olmayacak
SuperiorSkyBlock2 eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim fakat bu eklentiden daha klasik bir eklenti istiyorsanız BSkyBlock eklentisini kullanabilirsiniz sürümünüz destekleyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl