Beyler orda nocheatplus diye bir plugin olması lazım. İçinde confige girin. commandsı bulduktan sonra altındaki op komutunu bulun. / yok. Sonrada onu silip serveri başlatın. İşte bukadar basit. Eğer olmassa bende bilmiyorum. İyi eğlenceler ! :)[DOUBLEPOST=1500901028][/DOUBLEPOST]Sw Actım Sonunda İnventoryPages Diye Jarını Ve Klasörünü Sildim Düzeldi. Onla Alakalıymıs Galiba Neyse Oyuna Girdim Cmdden Op Yapmaya Calıştım Kendimi bu komut yasaklı yazıyor nasıl düzelcek.[DOUBLEPOST=1495297945,1495291706][/DOUBLEPOST]/ss yazıyorum bilinmiyen komut diyor ?
Beyler orda nocheatplus diye bir plugin olması lazım. İçinde confige girin. commandsı bulduktan sonra altındaki op komutunu bulun. / yok. Sonrada onu silip serveri başlatın. İşte bukadar basit. Eğer olmassa bende bilmiyorum. İyi eğlenceler ! :)Sw Actım Sonunda İnventoryPages Diye Jarını Ve Klasörünü Sildim Düzeldi. Onla Alakalıymıs Galiba Neyse Oyuna Girdim Cmdden Op Yapmaya Calıştım Kendimi bu komut yasaklı yazıyor nasıl düzelcek.[DOUBLEPOST=1495297945,1495291706][/DOUBLEPOST]/ss yazıyorum bilinmiyen komut diyor ?
Çekiliş Skripti Alıntımı ? Alıntı Değilse Güzel Ama Bana Alıntı Gibi Geldi Ama Yinede Başarılı PluginMerhaba beyler,
Benim adım Umut
Ben sunucumu kapatıcam ve dedimki
"Hazır kapatıcam bari bunu MC-TR'de
Paylaşayım.."
63 Tane Plugin Vardır.
2 Tanesini ben yazdım :)
Resimlerimize Geçelim İsterseniz..
/afk yazınca gelen mesajlar
![]()
Otomatik mesajlar
![]()
/cekilisyap
![]()
Envanter üstü mesajlar
![]()
Kelime oyunu
![]()
/menu menüsü
![]()
Otomatik olarak cümlenini baş harfini büyük yapma ve sonuna nokta koyma
![]()
Otomatik taş satma 640 tane olunca satar
![]()
Skor tablosu
![]()
Sohbeti silince gelen mesaj
![]()
Şans kutusu
![]()
Şans kutusu açınca gelen mesaj
![]()
Plugins klasörü
![]()
Evet arkadaşlar plugin paketimiz böyleydi
Sıra Haritalarda
Spawn
![]()
Spawn/Takas
![]()
Spawn/Kasalar
![]()
Spawn/BlockSpawner Bilgi
![]()
Market
![]()
Evet arkadaşlar sunucumuzda böyle. Daha fazla içerik için indirip bakabilirsiniz.
İndirme linki:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virüs total:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hemen ilgileniyorum.[DOUBLEPOST=1504350567,1504350481][/DOUBLEPOST]Beyler V2 Geliyor konuyu taşıyabilirsin.İndirme linki düzeltilmez ise konuyu arşive alacağım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!