SKYBLCOK PLUGIN PAKETI + HARİTALAR > CoolMinerMC <

Plugin paketi güzel olmuşmu?

• Kullanılan toplam oy
    61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim tikla gör o zaman düzgün konuş lütfen

V2 ne zaman geliyor bi wg ler olurda süper olur

V2 gelirse iyi olur

Sw Actım Sonunda İnventoryPages Diye Jarını Ve Klasörünü Sildim Düzeldi. Onla Alakalıymıs Galiba Neyse Oyuna Girdim Cmdden Op Yapmaya Calıştım Kendimi bu komut yasaklı yazıyor nasıl düzelcek.[DOUBLEPOST=1495297945,1495291706][/DOUBLEPOST]/ss yazıyorum bilinmiyen komut diyor ?
Beyler orda nocheatplus diye bir plugin olması lazım. İçinde confige girin. commandsı bulduktan sonra altındaki op komutunu bulun. / yok. Sonrada onu silip serveri başlatın. İşte bukadar basit. Eğer olmassa bende bilmiyorum. İyi eğlenceler ! :)[DOUBLEPOST=1500901028][/DOUBLEPOST]
Sw Actım Sonunda İnventoryPages Diye Jarını Ve Klasörünü Sildim Düzeldi. Onla Alakalıymıs Galiba Neyse Oyuna Girdim Cmdden Op Yapmaya Calıştım Kendimi bu komut yasaklı yazıyor nasıl düzelcek.[DOUBLEPOST=1495297945,1495291706][/DOUBLEPOST]/ss yazıyorum bilinmiyen komut diyor ?
Beyler orda nocheatplus diye bir plugin olması lazım. İçinde confige girin. commandsı bulduktan sonra altındaki op komutunu bulun. / yok. Sonrada onu silip serveri başlatın. İşte bukadar basit. Eğer olmassa bende bilmiyorum. İyi eğlenceler ! :)

Gördüğüm en iyi skyblock paketi diyebilirim

Kardesim benim Serverimde söyle bir sorun çıktı oyuncular istedikleri zaman gm 1 wand komuıtları gibi admin komutlarının hepsini kulanabiliyorlar not:(yazaı kötü olabilir acil arıyorum lütfen yardım edin)[DOUBLEPOST=1501768637,1501768405][/DOUBLEPOST]Kardesim benim Serverimde söyle bir sorun çıktı oyuncular istedikleri zaman gm 1 wand komuıtları gibi admin komutlarının hepsini kulanabiliyorlar not:(yazaı kötü olabilir acil arıyorum lütfen yardım edin)

op verilmiyor tek sıkıntı[DOUBLEPOST=1501846465,1501846273][/DOUBLEPOST]op verilmiyor tek sıkıntı

indirme linki bozuk lütfen düzgün link alabilirmiyim paket başarılı

Merhaba beyler,
Benim adım Umut
Ben sunucumu kapatıcam ve dedimki
"Hazır kapatıcam bari bunu MC-TR'de
Paylaşayım.."
63 Tane Plugin Vardır.
2 Tanesini ben yazdım :)
Resimlerimize Geçelim İsterseniz..

/afk yazınca gelen mesajlar
W0MAAQ.png

Otomatik mesajlar

X0Q7WD.png

/cekilisyap
lda2BB.png

Envanter üstü mesajlar
37bB25.png

Kelime oyunu
GB8Q1N.png

/menu menüsü
V0q5gy.png

Otomatik olarak cümlenini baş harfini büyük yapma ve sonuna nokta koyma
dPyzWr.png

Otomatik taş satma 640 tane olunca satar
m3YjGP.png

Skor tablosu
brzAln.png

Sohbeti silince gelen mesaj
EganYD.png

Şans kutusu
LyV7az.png

Şans kutusu açınca gelen mesaj
O01nZ3.png

Plugins klasörü
Brpm0G.png

Evet arkadaşlar plugin paketimiz böyleydi

Sıra Haritalarda

Spawn
m3Yj1V.png

Spawn/Takas
nR8VMg.png

Spawn/Kasalar
8M40ZV.png

Spawn/BlockSpawner Bilgi
1LQmdp.png

Market
2rXmjj.png

Evet arkadaşlar sunucumuzda böyle. Daha fazla içerik için indirip bakabilirsiniz.
İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çekiliş Skripti Alıntımı ? Alıntı Değilse Güzel Ama Bana Alıntı Gibi Geldi Ama Yinede Başarılı Plugin

Elinize Sağlık

İndirme linki düzeltilmez ise konuyu arşive alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl