SKYBLCOK PLUGIN PAKETI + HARİTALAR > CoolMinerMC <

Plugin paketi güzel olmuşmu?

• Kullanılan toplam oy
    61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
plugin paketi güzel kendi sw de kullanıyorum biri elmas sp almak istedi nasıl elmas sp olusturcaz

Güzel Bir Pack Daha Hadi Bakalım :D​

1.8 1.9. 1.10 uyumlu

Yine Yardım Lazım Herhalde bak orada 1 adet NoCheatPlus Var orada onu içinde soyle bir nokta vardır
Kod:
protection:
  plugins:
    hide:
      active: true
      nopermission:
        message: '&f[&eLC-Engelleme&f] &7Yasaklı Komut Kullanıyorsunuz.'
        commands:
        - plugins
        - version
        - icanhasbukkit
        - null: null
        - bukkit:help
        - bukkit:me
        - bukkit:tell
        - bukkit:kill
        - bukkit:?
        - bukkit:w
        - logout
        - bukkit:pl
        - bukkit:plugins
        - e
        - me
        - op
      unknowncommand:
        message: '&cBilimiyen Komut. Yardım Almak için "/help" yazınız!'
        commands:
        - plugins
        - version
        - icanhasbukkit
        - bukkit:help
        - bukkit:me
        - bukkit:tell
        - bukkit:kill
        - bukkit:?
        - bukkit:w
        - logout
        - bukkit:pl
        - bukkit:plugins
        - deop
        - op
        - pversion
Bunu anca Konsol Yada oyundan su komudu /nocheatplus reload yazıp /op [nickiniz] yazıp 1 dakika icinde stop çekin açın stop cekmenizin sebebi reload çekince plugine pluginde engellediginiz pluginler yazılabilir. dikkatli okumanız iyi olur. İyi FORUMLAR :)

Arkadaşlar op hatası alıyorsanız no cheat plus config e girin oradan op ve opp u silin kaydedin reload çekin sorun düzelir konsol üzerinden verilen op komudu geçerlidir iyi forumlar.

Eğer op veremiyorsanız NoCheatPlus Klasörü > Config belgesini açın ardından CTRL+F Yapın ardından gelen yere op yazın ve Entere basın sonra op yazanları kendi size göstericektir ve size kalan tke şey onları silmek.

Sıkıntı varsa NoCheatPlus'u silin kökten çözüm :D

nocheatplusa bence çok gerek yok

Anlamıyorum? düzgün konuşun nochetplus taki ayni engeli skriptle yaparsin tamam iyi plugin hem chatide dolduruyor diye söyledim o yönden gereksiz

Anlamıyorum? düzgün konuşun nochetplus taki ayni engeli skriptle yaparsin tamam iyi plugin hem chatide dolduruyor diye söyledim o yönden gereksiz
Skript sunucu ram ini daha fazla harcıyor ama plugin öyle deil daha az harcıyor o yüzden plugin tavsiye ediliyor[DOUBLEPOST=1499787692,1499787478][/DOUBLEPOST]Altın elmas demir bu sp leri nasıl alıyoruz

@furkanzhlp nin profilindeki linke tikla ücretsiz veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl