Çözüldü Skript'te kendimi geliştirme yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DRAGON1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 679
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DRAGON1905

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

Discord:

BerkayKBL#0252

Merhaba arkadaşlar, ben skript hakkında biraz bilgim var fakat kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Bu bilgi bana yetmez daha iyi şeyler yapmayı istiyorum. Bana skript'te kendimi geliştirmem için neler yapmamı, neler ile kendimi geliştireceğimi yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca ne tür skript'ler yazarak kendimi geliştirebilirim.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.​

Minecraft Skriptleri Bu bölümde sağlam skriptler bulunuyor.Bunları farklı şekilde baştan yazmayı denyebilirsin.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Minecraft Skriptleri Bu bölümde sağlam skriptler bulunuyor.Bunları farklı şekilde baştan yazmayı denyebilirsin.
Minecraft Skript Rehberleri bu bölümde sana yardımcı olacak konular olduğunu düşünüyorum. Eğer yazdığın Skriptlerde hata çıkar ise yine Minecraft Skript Destek bölümünden destek isteyebilirsin. Başarılar dilerim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim, o bölümden nasıl skriptleri seçmeliyim, hangi skriptin daha iyi olduğunu nasıl anlayacağım?

Yorumlarınız için teşekkür ederim, o bölümden nasıl skriptleri seçmeliyim, hangi skriptin daha iyi olduğunu nasıl anlayacağım?
Yorumlara bakarak anlayabilirsin veya direk kaliteli skript kaliteli skript olduğunu belli eder.

Temel arguementleri öğren, daha sonrasında ingilizcen iyiyse gerisi kendiliğinden gelir.
İnternet üzerinde bu konu hakkında onlarca makale bulunuyor onlara göz atabilirsin.
Aramaya "Skript Rehberleri" gibi kilit şeyler yazarsan aradığını daha çabuk bulursun.

Temel arguementleri öğren, daha sonrasında ingilizcen iyiyse gerisi kendiliğinden gelir.
İnternet üzerinde bu konu hakkında onlarca makale bulunuyor onlara göz atabilirsin.
Aramaya "Skript Rehberleri" gibi kilit şeyler yazarsan aradığını daha çabuk bulursun.
Tamam, teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir o zaman. Eğer sıkıntı yaşarsam forumlardan veya tanıdıklarımdan yardım alırım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu forum bir hayli yardımcı olur. Yeteri kadar İngilizce biliyorsan en azından isteklerini dile getirebilecek kadar bu siteden istediğin yardımı bulabilirsin. Ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu arkadaş'ın derslerini izleyerek kendini geliştirebilirsin. Kolay gelsin, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl