skript yazmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAydmR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
143
Minecraft
EnesAydmR

Discord:

sʜᴇʀɪғғ#8920

Skirpt Yazmayı Nasıl Geliştirebilirm Temel Yerlerini Biliyorum Ama Gelişmiş Hiç Yok Boyle Çok iyi Anlatan Yazı Veya Youtube Kanalı Varmı argumentleri Variablerli eventleri Falan Filen İşime Yarayacak Olanlar Varsa Söyleyebilirmisniz

Minecraft Skript Rehberleri bölümünde derdine çare bulabilirsin. Eğer bunlar yetmediyse YouTube üzerinden sana uyanlardan birini izleyebilirsin.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Cloneix in forumdaki skript rehberleri çok işe yarıyor aynı zamanda skript paylaşımlarından kodları incele yazacağın zaman 0 dan yazmaya çalışma,yazılı olanları editle zamanla öğreniyorsun.

Forum içerisinde bolca skript dersi bulunmaktadır.
"ARAMA" kısmından Skript kategorisinden aradığın anlatımı bulabilirsin.
Eğer bu işe yatkınsan daha çabuk öğreneceğini düşünüyorum.

Cloneix in forumdaki skript rehberleri çok işe yarıyor aynı zamanda skript paylaşımlarından kodları incele yazacağın zaman 0 dan yazmaya çalışma,yazılı olanları editle zamanla öğreniyorsun.
tavsiyen için teşekür ederim

Dostum bence benim öğrendiğim gibi öğren.
Ben skriptleri indirirdim içindeki kodlara bakardım sonra oyun içerisinde denerdim ve beynime daha iyi kazınırdı daha hızlı öğrenirdim.
Ben yaklaşık 4 senedir skript kodluyorum ve 4 sene içerisinde hiç video izlemedim çünkü skriptte bana göre video izlemeye gerek yok bu plugin gibi değil o yüzden benim öğrendiğim gibi öğrenirsen eğer çok işine yarar bundan emin olabilirsin :))

Dostum bence benim öğrendiğim gibi öğren.
Ben skriptleri indirirdim içindeki kodlara bakardım sonra oyun içerisinde denerdim ve beynime daha iyi kazınırdı daha hızlı öğrenirdim.
Ben yaklaşık 4 senedir skript kodluyorum ve 4 sene içerisinde hiç video izlemedim çünkü skriptte bana göre video izlemeye gerek yok bu plugin gibi değil o yüzden benim öğrendiğim gibi öğrenirsen eğer çok işine yarar bundan emin olabilirsin :))
tafsiyen için çok teşekür ederim birde öyle deneyeyim teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl