EnesAydmR
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 143
- Minecraft
- EnesAydmR
Discord:
sʜᴇʀɪғғ#8920
sʜᴇʀɪғғ#8920
sʜᴇʀɪғғ#8920
youtube baktım hep aynı şeyler var 1 2 bolum çekip bırakmışlar gerisi olmadıgı için fazla gelişemedimMinecraft Skript Rehberleri bölümünde derdine çare bulabilirsin. Eğer bunlar yetmediyse YouTube üzerinden sana uyanlardan birini izleyebilirsin.
sʜᴇʀɪғғ#8920
tavsiyen için teşekür ederimCloneix in forumdaki skript rehberleri çok işe yarıyor aynı zamanda skript paylaşımlarından kodları incele yazacağın zaman 0 dan yazmaya çalışma,yazılı olanları editle zamanla öğreniyorsun.
Mert#4420
sʜᴇʀɪғғ#8920
tafsiyen için çok teşekür ederim birde öyle deneyeyim teşekürlerDostum bence benim öğrendiğim gibi öğren.
Ben skriptleri indirirdim içindeki kodlara bakardım sonra oyun içerisinde denerdim ve beynime daha iyi kazınırdı daha hızlı öğrenirdim.
Ben yaklaşık 4 senedir skript kodluyorum ve 4 sene içerisinde hiç video izlemedim çünkü skriptte bana göre video izlemeye gerek yok bu plugin gibi değil o yüzden benim öğrendiğim gibi öğrenirsen eğer çok işine yarar bundan emin olabilirsin :))
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!