Sana verilen cevap "düzgün kodlarsan sorun olmaz". Bu seni de tatmin etmiş, adam akıllı cevap, demişsin.
Nasıl düzgün kodlayacağını konuşabiliriz fakat bir insana düzgün kodla önerisi yapmak, o kişinin düzgün kodlaması gerektiğini akıl edemediği anlamı taşır ve biri şahsen bana dese hakaret olduğunu düşünürdüm. Sana göre bu adam akıllı cevapmış.
Hakaretlere gelince, RIN'in yaptığında savunacak bir şey yok doğruya doğru derim. Orda da RIN'e uyarımı yapmışım zaten. Bununla birlikte Skript Topluluğu'nda seni üçe beşe değil en az yirmiye katlayacak insanlar varken acizlik kelimesini kullanman cehaletini gösteriyor. Ben olsaydım gidip konuyu RIN'le konuşurdum, ya hallederdim ya engellerdim. mc-trye konu açmazdım.
Skript Topluluğunda resmi bir ortam yok. Her konuyla(konuyla. insanla değil) dalga geçebiliriz. Biri gelip senin fikrine katılmıyorsa Vanilla Gui bebe işi diyorsa sensin bebe der geçersin. Eğer tartışmak istiyorsanız o argümanlarını atar sen atarsın doğru yolu bulursunuz. Yazılım bilgisini yüzdelik dilimle ölçen, ileri düzey java biliyorum diyip interface'den bir haber yaşayan insanlar var bu forumda. Skript topluluğunun havasını biraz bile çözememiş insanların yorumları seni bir yere götürmez.