Çözüldü Skript Topluluğu Acizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de haklısınız, hakaret edilmesini savunmuyorum kesinlikle. Diğer yandan isteyen istediğini tabii ki kullansın fakat belli gerekçelerle durum açıklandıktan sonra hala diretmeye devam eden insanlar olabiliyor.
burda performans - kod fazlalığı veya azlılığı bakımdan skript gui ile vanilla guiyi karşılaştırmayacağız umarım :D

Sana verilen cevap "düzgün kodlarsan sorun olmaz". Bu seni de tatmin etmiş, adam akıllı cevap, demişsin.

Nasıl düzgün kodlayacağını konuşabiliriz fakat bir insana düzgün kodla önerisi yapmak, o kişinin düzgün kodlaması gerektiğini akıl edemediği anlamı taşır ve biri şahsen bana dese hakaret olduğunu düşünürdüm. Sana göre bu adam akıllı cevapmış.

Hakaretlere gelince, RIN'in yaptığında savunacak bir şey yok doğruya doğru derim. Orda da RIN'e uyarımı yapmışım zaten. Bununla birlikte Skript Topluluğu'nda seni üçe beşe değil en az yirmiye katlayacak insanlar varken acizlik kelimesini kullanman cehaletini gösteriyor. Ben olsaydım gidip konuyu RIN'le konuşurdum, ya hallederdim ya engellerdim. mc-trye konu açmazdım.

Skript Topluluğunda resmi bir ortam yok. Her konuyla(konuyla. insanla değil) dalga geçebiliriz. Biri gelip senin fikrine katılmıyorsa Vanilla Gui bebe işi diyorsa sensin bebe der geçersin. Eğer tartışmak istiyorsanız o argümanlarını atar sen atarsın doğru yolu bulursunuz. Yazılım bilgisini yüzdelik dilimle ölçen, ileri düzey java biliyorum diyip interface'den bir haber yaşayan insanlar var bu forumda. Skript topluluğunun havasını biraz bile çözememiş insanların yorumları seni bir yere götürmez.

Sana verilen cevap "düzgün kodlarsan sorun olmaz". Bu seni de tatmin etmiş, adam akıllı cevap, demişsin.

Nasıl düzgün kodlayacağını konuşabiliriz fakat bir insana düzgün kodla önerisi yapmak, o kişinin düzgün kodlaması gerektiğini akıl edemediği anlamı taşır ve biri şahsen bana dese hakaret olduğunu düşünürdüm. Sana göre bu adam akıllı cevapmış.

Hakaretlere gelince, RIN'in yaptığında savunacak bir şey yok doğruya doğru derim. Orda da RIN'e uyarımı yapmışım zaten. Bununla birlikte Skript Topluluğu'nda seni üçe beşe değil en az yirmiye katlayacak insanlar varken acizlik kelimesini kullanman cehaletini gösteriyor. Ben olsaydım gidip konuyu RIN'le konuşurdum, ya hallederdim ya engellerdim. mc-trye konu açmazdım.

Skript Topluluğunda resmi bir ortam yok. Her konuyla(konuyla. insanla değil) dalga geçebiliriz. Biri gelip senin fikrine katılmıyorsa Vanilla Gui bebe işi diyorsa sensin bebe der geçersin. Eğer tartışmak istiyorsanız o argümanlarını atar sen atarsın doğru yolu bulursunuz. Yazılım bilgisini yüzdelik dilimle ölçen, ileri düzey java biliyorum diyip interface'den bir haber yaşayan insanlar var bu forumda. Skript topluluğunun havasını biraz bile çözememiş insanların yorumları seni bir yere götürmez.
Aranızda en düzgün hakaretsiz ve en azından alaysız şekilde cevap veren kişi o olduğu için "adam akıllı cevap verdiğin için teşekkürler" dedim yoksa ben de biliyorum ne anlam taşıdığını...

Ben RIN'e "niye üzerine alınıyorsun ortaya attım" dedikten sonra bana cevabı "Seni gömerim" idi.
Sen ise Random atarak geçiştirdin herhangi bir uyarı verdiğini göremedim (#başlangıç etiketi) hariç
Bir de Skript topluluğunda "Seni en az yirmiye katlayacak insanlar var sen kime aciz diyorsun cehaletin buradan belli oluyor" tarzı bir şey demişsin ben topluluk içerisinde bu olayları başlatan hakarete, küfüre devam eden kişilere amaçlı yazdım bunu adı üstünde Yardım Topluluğu burası ve neye göre beni ona yirmiye katlıyorlar bunu da izah edebilirsen sevinirim dostum.

Son düzenleme:
Aranızda en düzgün hakaretsiz ve en azından alaysız şekilde cevap veren kişi o olduğu için "adam akıllı cevap verdiğin için teşekkürler" dedim yoksa ben de biliyorum ne anlam taşıdığını ben RIN'e niye alınıyorsun ortaya attım dedikten sonra bana cevabı "Seni gömerim" idi sen ise Random atarak geçiştirdin herhangi bir uyarı verdiğini göremedim (#başlangıç etiketi) hariç Bir de skript topluluğunda "Seni en az yirmiye katlayacak insanlar var sen kime aciz diyorsun cehaletin buradan belli oluyor " tarzı bir şey demişsin ben topluluk içerisinde bu olayları başlatan hakarete, küfüre devam eden kişilere amaçlı yazdım bunu adı üstünde Yardım Topluluğu burası ve neye göre beni 10'a 20'ye katlıyorlar bunu da izah edebilirsen sevinirim dostum.
seni yazılımda 10'a 20'ye katlarlar. insanları uyarmak için başlangıç etiketi atıyoruz. bunu 10249102490129481294819 kere yapıldığını düşünürsek gerçekten bu discord hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. ortada rin'in hakareti var onlara triggerlanıp konu açmışsın. bu discordta kimse küfür edemez. ortaya, havaya sağa sola da edemez. küfüre giden imada bile bulunamaz.

seni yazılımda 10'a 20'ye katlarlar. insanları uyarmak için başlangıç etiketi atıyoruz. bunu 10249102490129481294819 kere yapıldığını düşünürsek gerçekten bu discord hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. ortada rin'in hakareti var onlara triggerlanıp konu açmışsın. bu discordta kimse küfür edemez. ortaya, havaya sağa sola da edemez. küfüre giden imada bile bulunamaz.
Cidden bunu okurken gözlerim yaşardı. Hele ki o son cümleyi okurken. Ölmüş aile bireyime & kutsal bir dine küfür eden rin değil miydi?

Cidden bunu okurken gözlerim yaşardı. Hele ki o son cümleyi okurken. Ölmüş aile bireyime & kutsal bir dine küfür eden rin değil miydi?
nerde etti skript topluluğunda kimse bir şey yapmadı mı.

seni yazılımda 10'a 20'ye katlarlar. insanları uyarmak için başlangıç etiketi atıyoruz. bunu 10249102490129481294819 kere yapıldığını düşünürsek gerçekten bu discord hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. ortada rin'in hakareti var onlara triggerlanıp konu açmışsın. bu discordta kimse küfür edemez. ortaya, havaya sağa sola da edemez. küfüre giden ima da bile bulunamaz.
Ortada yalnızca RIN'in hakareti yok insanlarla bak dikkatini çekiyorum İnsanlarla alay edilme var aşağılama var.
Ve evet bu sunucuda kimse küfür edemez eden kişiler mesajlarını 1 saniye sonra siler nasıl olsa yardım topluluğu diye de kayıtlara bakılmaz kafasındasınız bende diyorum ki madem bir resmiliği yok madem millete hakaret ediliyor madem isteyen istediği gibi dalga geçebilir burayı yardım topluluğu yerine yeniden adlandırın da millet yanlış yere gelmesin arkadaşını savunmak için belli ki buraya gelmişsin kendin de gayet iyi biliyorsun burada bu olayların yaşandığını neyini uzatıyosun?

Toplulukda konuştuklarınız zaten geliyor sağolsunlar.
Dalga geçmedim demiştin ben olaylarla dalga geçerim filan bişeyler uyduruyorsun
Ekran Alıntısı.PNG

böyle iqless bir konuya yorum atmak başlı başına bir hataydı keşke yapmasaydım. ben kimseyi savunmam hele rin'e karşı doğruya doğru demişken böyle şeyler diyorsanız konuşacak bir şey yok.
Savunacak bir şeyi yok zaten boşuna yazıyorsun senin de savunulacak bir şeyin yok oraya ayrı buraya ayrı konuşuyosun

Skript Topluluğu'nda çoğu zaman sorulara dalgayla karışık cevaplar verdiğimiz doğrudur, bazen ucu kaçıyordur belki ancak bu yıllar içinde bizim tarzımız olmuş ve doğru bir şey olmasa bile değiştirmek basit değil. Bazen hatalı davrandığımızı kabul ediyorum. Aptalca sorular sormayanlara gayet düzgün cevaplar veriyoruz.
Ancak senin sorduğun o "eklentimde açık olur mu" sorusunun dalga geçilmeyecek bir tarafı yok. Yüzlerce kez söyledik Java öğrenmeden MC ile uğraşmayın diye. Java bilsen bu tür aşırı gereksiz bir soru sormazdın. Ciddi ciddi cevap verilecek bir tarafı yok.
Ayrıca RIN banlandı, hareketleri son zamanlarda zaten çok göze batıyordu, az önce banladım. Ailevi değerlere sövdüğünü görmedim ancak o kadar ileri gittiyse ve ben fark edemediysem özür dilerim.
Ayrıca Vanilla GUI ile şaka amaçlı dalga geçmiştim, neden bu kadar ciddiye aldın ki :D.

Skript Topluluğu'nda çoğu zaman sorulara dalgayla karışık cevaplar verdiğimiz doğrudur, bazen ucu kaçıyordur belki ancak bu yıllar içinde bizim tarzımız olmuş ve doğru bir şey olmasa bile değiştirmek basit değil. Bazen hatalı davrandığımızı kabul ediyorum. Aptalca sorular sormayanlara gayet düzgün cevaplar veriyoruz.
Ancak senin sorduğun o "eklentimde açık olur mu" sorusunun dalga geçilmeyecek bir tarafı yok. Yüzlerce kez söyledik Java öğrenmeden MC ile uğraşmayın diye. Java bilsen bu tür aşırı gereksiz bir soru sormazdın. Ciddi ciddi cevap verilecek bir tarafı yok.
Ayrıca RIN banlandı, hareketleri son zamanlarda zaten çok göze batıyordu, az önce banladım. Ailevi değerlere sövdüğünü görmedim ancak o kadar ileri gittiyse ve ben fark edemediysem özür dilerim.
Ayrıca Vanilla GUI ile şaka amaçlı dalga geçmiştim, neden bu kadar ciddiye aldın ki :D.
Ben orada RİN in mesajına yazdım gui için

Teşekkür ederiz. RIN gittiğine göre topluluğun daha sakin ve daha güzel bir yer olarak kalacağından şüphe yok. Peki sen hazır burdayken sorayım, benim banım açılacak mı?

Vanilla GUI'de RIN'in yazdığı şeylere örnek verdim alt kısımda...

Ben sorumda direk "Eklentim var açığı var mıdır?" gibi bir şey demedim zaten "(Songoda)'nın EpicFarming eklentisi ile dupe bugu yapılıyordu mesela" diye bir örnek verdim kimse anne karnında bu işleri öğrenmedi ben Java'yı yapa yapa öğrenirim biriyle alay edersin makaraya vurur diğeriyle alay edersin forum açar kimseyi tanımıyoruz bari tanıdığınız kişiler ile dalga geçin de sizin sunucunuzda yaşananlar size bu şekilde yansımasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl