Çözüldü Skript ögrenmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kakarotto

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Nasıl ögrenebilirim nereden başlamalıyım bu konuda cidden istekliyim ama bi rehbere ihtiyacım var değişik degişik mini oyunlar yapmak istiyorum.

Bence öğrenme, sana minecraft dışında hiçbir şey katmaz. Ona harcayacağın zamanı herhangi bir yazılım dilinin en azından temelini öğrenmeye harca, eğer ki öğreneceğin dil java olursa temel bilgilerle bile skript ile yapacağın şeylerden daha fazlasını yapabilirsin.

Bence öğrenme, sana minecraft dışında hiçbir şey katmaz. Ona harcayacağın zamanı herhangi bir yazılım dilinin en azından temelini öğrenmeye harca, eğer ki öğreneceğin dil java olursa temel bilgilerle bile skript ile yapacağın şeylerden daha fazlasını yapabilirsin.
Java zor gibi ve baya zaman isteyen bir kodlama dili diye biliyorum skript ile güzel bi server hazirlayıp internetten paza kazanabildiğimi kanıtlamam lazım yoksa okul bittiğinde hayat çok sıkıcı bi hal alacak

Nasıl ögrenebilirim nereden başlamalıyım bu konuda cidden istekliyim ama bi rehbere ihtiyacım var değişik degişik mini oyunlar yapmak istiyorum.
Minecraft Skript Rehberleri Burda bulunan konulardan rahatlıkla öğrenebilirsin. Tabii ki hemen öğrenemezsin, zaman içerisinde çok kolay bir şekilde yazmaya başlayacaksın. Sana tavsiye olarak hep Skript değilde biraz da farklı yazılım dilleri ile uğraşmanı tavsiye ederim çünkü Skript sana bir süre para kazandırabilir ama bir süre sonra yeterli olmayacaktır.

Java zor gibi ve baya zaman isteyen bir kodlama dili diye biliyorum skript ile güzel bi server hazirlayıp internetten paza kazanabildiğimi kanıtlamam lazım yoksa okul bittiğinde hayat çok sıkıcı bi hal alacak

Gidip de Java Socket Programming'den falan ya da Servletten başlarsan tabiki zor olur. Fakat benim sana söylemek istediğim Basic kısmı öğren gerisi zamanla gelir.

Ha bunları da mı yapamıyorsun. İngilizcen kötüyse ilk önce ingilizce öğrenmeyle işe başla, daha sonra İngilizceni C seviyesine çıkarabilirsen gerisi ip söküğü gibi gelir. İngilizcenin C seviyesinde olduğunu kanıtlayan devlet onaylı bir belge veya sertifika gibi bir şey alıp daha sonra yine aynı şekilde üniversitelerin Sertifika programlarına katılarak yazılım konusunda da bir şeyler bildiğini ispatlarsan özel sektörde olsun kendin ev ortamında geliştireceğin yazılımlarında olsun para kazanma olasılığın artar.

Bazı Dünya çapında sıralamaya girmiş Üniversiteler bu konuda sertifika veriyor. İngilizceni C seviyesine çıkarman da bu yüzden gerekli, umarım anlatabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl