Java zor gibi ve baya zaman isteyen bir kodlama dili diye biliyorum skript ile güzel bi server hazirlayıp internetten paza kazanabildiğimi kanıtlamam lazım yoksa okul bittiğinde hayat çok sıkıcı bi hal alacakBence öğrenme, sana minecraft dışında hiçbir şey katmaz. Ona harcayacağın zamanı herhangi bir yazılım dilinin en azından temelini öğrenmeye harca, eğer ki öğreneceğin dil java olursa temel bilgilerle bile skript ile yapacağın şeylerden daha fazlasını yapabilirsin.
Alpho320#9202
Minecraft Skript Rehberleri Burda bulunan konulardan rahatlıkla öğrenebilirsin. Tabii ki hemen öğrenemezsin, zaman içerisinde çok kolay bir şekilde yazmaya başlayacaksın. Sana tavsiye olarak hep Skript değilde biraz da farklı yazılım dilleri ile uğraşmanı tavsiye ederim çünkü Skript sana bir süre para kazandırabilir ama bir süre sonra yeterli olmayacaktır.Nasıl ögrenebilirim nereden başlamalıyım bu konuda cidden istekliyim ama bi rehbere ihtiyacım var değişik degişik mini oyunlar yapmak istiyorum.
Java zor gibi ve baya zaman isteyen bir kodlama dili diye biliyorum skript ile güzel bi server hazirlayıp internetten paza kazanabildiğimi kanıtlamam lazım yoksa okul bittiğinde hayat çok sıkıcı bi hal alacak
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!