Bulundu skript istek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi kullanmayabilir zaten kullanmasına gerek yok ben öneri sundum. Yapabileceği işlemi gösterdim. Gelipte kesinlikle SharpSK kullanmayın bunu kullanın demen garip. Onu diyeceğine SharpSk eski versiyon olduğu için onun yeni nesil halini kullanabilirsin diyebilirdin. Neyse uzatmaya gerek yok dediğin gibi yeni bir sürüm kullanması onun yararına olucaktır. Fakat bunu ifade etme biçimin yanlış.
Doğru söylüyorsunuz, özür diliyorum. Yanlış dediğim şey yönteminiz değildi, kullanılan addondu. Basit bir işlem için tanınmayan addon kullanmak yerine hem güvenilir hem birçok sunucuda kullanılan hem de Java yansımasıyla kaliteli bir kod kullanmak daha sağlıklı olacaktır.

Eskiden yaşadığım SharpSK sorunu aklıma gelince birden panik oldum. :)

Kolayı var derken kolayını ekledim zaten. Her iki şekildede argüment için skript addonu yüklemek zorundasın güldürme hocam. Bilgin yoksa konuya dahil olma lütfen.

Kolay kullanılabilen ve genel bir addon yüklemek yerine diğer addonu kullanmak mantıksız olur.

Zaten @yunanmadenci benim ne demek istediğimi açıklamış. <3

Doğru söylüyorsunuz, özür diliyorum. Yanlış dediğim şey yönteminiz değildi, kullanılan addondu. Basit bir işlem için tanınmayan addon kullanmak yerine hem güvenilir hem birçok sunucuda kullanılan hem de Java yansımasıyla kaliteli bir kod kullanmak daha sağlıklı olacaktır.

Eskiden yaşadığım SharpSK sorunu aklıma gelince birden panik oldum. :)
Estağfurullah. Şuan benim yaptığım forku muazzam şekilde çalışıyor. Bir çok harika argüment ekledim. Eskisine nazaran dahada optimizeli ayrıca. Belki fo SkChat formuna tanıtırım bir ara :)

tamam benim için kavga etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl