Bulundu skript istek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
Merhabalar wolvsk kullanılarak yapılıyor sanırım bahsettiğim şey.

Oyuncu ilk defa katıldığında otomatik olarak yeni bir ada oluşturmasını istiyorum.

(execute command olmaması lazım authme oldugu için.)

Oyuncu ilk defa katıldığında otomatik olarak yeni bir ada oluşturmasını istiyorum.

Adanın AuthMe ile olan ilgisi nedir?

eğer bksyblock kullanıyorsanız configinde var diye biliyorum bu

Kesinlikle Sharpsk gerekiyor.

Kod:
on authme login:
        execute player command "blabla"

Kesinlikle Sharpsk gerekiyor.

Kod:
on authme login:
        execute player command "blabla"
YANLIŞ! Kesinlikle SharpSK kullanmayın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanarak aşağıdaki kodla kolayca çözebilirsiniz.
Kod:
import:
    fr.xephi.authme.events.LoginEvent
LoginEvent:
    set {_oyuncu} to event.getPlayer()
    {_oyuncu} command "is create"

SharpSK 1.12 üstü sürümlerde çalışmazken en gerekli addon olan skript-reflect bütün sürümlere destek vermektedir.
SharpSKyı 1.19a güncelleyen ben buna güldü. Ayrıca sharpsk 1.12 üstü sürümlerde çalışıyor sadece argüment kontrolü sağlamıyor. Ha ben argümentleri checklesin diye yeni gelen yaratıkları felanda ekledim ama 1.12 sharpsksınıda kullanabiliyorsun.
Örneğin on armor equip elytra eventini eski sürüm sharpsk checklemez.

Kolayı varken neden ekstra eklenti indirelim. :D
Kolayı var derken kolayını ekledim zaten. Her iki şekildede argüment için skript addonu yüklemek zorundasın güldürme hocam. Bilgin yoksa konuya dahil olma lütfen.

SharpSKyı 1.19a güncelleyen ben buna güldü. Ayrıca sharpsk 1.12 üstü sürümlerde çalışıyor sadece argüment kontrolü sağlamıyor. Ha ben argümentleri checklesin diye yeni gelen yaratıkları felanda ekledim ama 1.12 sharpsksınıda kullanabiliyorsun.
Örneğin on armor equip elytra eventini eski sürüm sharpsk checklemez.
Dostum öncelikle skUnity'ye veya herhangi bir Skript desteği sunucusuna giriş yap, SharpSK'den bahset, seninle dalga geçeceklerdir.

Bu arkadaş SharpSK'nin ne olduğunu bile bilmiyor.
1655833619992.png

Skript'in geliştiricilerinden, hatta SkBee'nin sahibi olan ShaneBee bile
ölüme terk edilmiş diyorsa bence fazla zorlamaya gerek yok. :)
1655833632878.png

Kolayı var derken kolayını ekledim zaten. Her iki şekildede argüment için skript addonu yüklemek zorundasın güldürme hocam. Bilgin yoksa konuya dahil olma lütfen.
Bence @Son Nefes'in skript-reflect gibi her sunucuda olması gereken bir addonu kimsenin bilmediği, beş yıldır geliştirilmeyen ve gereksiz bir addona karşı kullanacak kadar bilgisi var. :)

Dostum öncelikle skUnity'ye veya herhangi bir Skript desteği sunucusuna giriş yap, SharpSK'den bahset, seninle dalga geçeceklerdir.

Bu arkadaş SharpSK'nin ne olduğunu bile bilmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 204014

Skript'in geliştiricilerinden, hatta SkBee'nin sahibi olan ShaneBee bile
ölüme terk edilmiş diyorsa bence fazla zorlamaya gerek yok. :)
Ekli dosyayı görüntüle 204015

Bence @Son Nefes'in skript-reflect gibi her sunucuda olması gereken bir addonu kimsenin bilmediği, beş yıldır geliştirilmeyen ve gereksiz bir addona karşı kullanacak kadar bilgisi var. :)
Dostum ben kullanılıp kullanılmadığını ilettim. Ben kullanabilirsin diye bahsediyorum. SkChat discordunda destek ekibindeydim önceleri bana bahsetme ShaneBee'nin dediklerinden gülünç oluyorsun.

Ben SharpSk open source olduğundan dolayı kendi çapımda geliştirip kullanıyorum. ShaneBeenin NBT eventlerinin bir kısmını ben önerdim SkBee'ye koyması için. SkBee nin sahibi olunca Skriptin ilahımı oluyor. Kendinizi küçük düşürmeyin. SharpSk kullanmasının sunucusuna kötü bir kodlama yapmadığı sürece herhangi bir zararı olmayacaktır. Bunu kendim denediğim için konuşuyorum. Ayrıca dediğim gibi ben SharpSK'yı kullanabileceğinden bahsediyorum burda. İsterse kullanmayabilir. Benim sunduğum öneride bir problem olmadığı sürece gelipde SharpSk kullanma şunu kullan demen ironik.

Dostum ben kullanılıp kullanılmadığını ilettim. Ben kullanabilirsin diye bahsediyorum. SkChat discordunda destek ekibindeydim önceleri bana bahsetme ShaneBee'nin dediklerinden gülünç oluyorsun.

Ben SharpSk open source olduğundan dolayı kendi çapımda geliştirip kullanıyorum. ShaneBeenin NBT eventlerinin bir kısmını ben önerdim SkBee'ye koyması için. SkBee nin sahibi olunca Skriptin ilahımı oluyor. Kendinizi küçük düşürmeyin. SharpSk kullanmasının sunucusuna kötü bir kodlama yapmadığı sürece herhangi bir zararı olmayacaktır. Bunu kendim denediğim için konuşuyorum. Ayrıca dediğim gibi ben SharpSK'yı kullanabileceğinden bahsediyorum burda. İsterse kullanmayabilir. Benim sunduğum öneride bir problem olmadığı sürece gelipde SharpSk kullanma şunu kullan demen ironik.
SharpSK'yi geliştirip fork benzeri hâlini kullanıyor olabilirsin, lakin forum kullanıcısının indireceği sürüm senin kullandığından farklı ve daha gelişmemiş olacaktır. SharpSK'nin gereksiz bir addon olduğunu anlamak için Skript'in ilahı olmaya gerek yok. Gereksiz eklentiler sunucuyu yoracaktır, direkt Java yansımasıyla yapılabilirken neden beş yıldır geliştirilmeyen bir addon kullanılsın?

Ek olarak SharpSK'nin authme login eventinde buglar olduğundan skript-reflect kullanmıştım, aynı hatayla eskiden karşılaşmıştım. SharpSK kullanacağıma skRayFall ile scoreboard yaparım daha iyi.

SharpSK'yi geliştirip fork benzeri hâlini kullanıyor olabilirsin, lakin forum kullanıcısının indireceği sürüm senin kullandığından farklı ve daha gelişmemiş olacaktır. SharpSK'nin gereksiz bir addon olduğunu anlamak için Skript'in ilahı olmaya gerek yok. Gereksiz eklentiler sunucuyu yoracaktır, direkt Java yansımasıyla yapılabilirken neden beş yıldır geliştirilmeyen bir addon kullanılsın?

Ek olarak SharpSK'nin authme login eventinde buglar olduğundan skript-reflect kullanmıştım, aynı hatayla eskiden karşılaşmıştım. SharpSK kullanacağıma skRayFall ile scoreboard yaparım daha iyi.
Dediğim gibi kullanmayabilir zaten kullanmasına gerek yok ben öneri sundum. Yapabileceği işlemi gösterdim. Gelipte kesinlikle SharpSK kullanmayın bunu kullanın demen garip. Onu diyeceğine SharpSk eski versiyon olduğu için onun yeni nesil halini kullanabilirsin diyebilirdin. Neyse uzatmaya gerek yok dediğin gibi yeni bir sürüm kullanması onun yararına olucaktır. Fakat bunu ifade etme biçimin yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl