Bulundu Skript İsteği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın olayı biraz daha açsam sanırım daha iyi olacak yapmaya çalışan arkadaşlarımada kolaylık olur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ben bu plugini kullanıyorum chat radius plugini
ancak ben bunun local chat 'l' global chat 'g' komutlarını tek bir komuta toplamaya çalışıyorum ilk chat yazışında l komutu çalışsın 2. chat yazışındada g komutu çalışsın diye
Benim attığım skriptte ilk /chat komutunu girdiğinde /l, ikinci kez girdiğinde /g komutu yazdırılıyor oyuncuya zaten?

Tabiki
Kod:
[22:15:57 ERROR]: Required entry 'trigger' is missing in 'command /chat' (komutlar.sk, starting at line 51) (komutlar.sk, line 51: command /chat:')
[22:15:57 ERROR]: Unexpected entry 'if {l.%player%} is true'. Check whether it's spelled correctly or remove it. (komutlar.sk, line 52: if {l.%player%} is true:')
[22:15:57 ERROR]: Unexpected entry 'else if {l.%player%} is false'. Check whether it's spelled correctly or remove it. (komutlar.sk, line 55: else if {l.%player%} is false:')
[22:15:57 ERROR]: Unexpected entry 'else if {l.%player%} isn't set'. Check whether it's spelled correctly or remove it. (komutlar.sk, line 58: else if {l.%player%} isn't set:')

Tabiki
Kod:
[22:15:57 ERROR]: Required entry 'trigger' is missing in 'command /chat' (komutlar.sk, starting at line 51) (komutlar.sk, line 51: command /chat:')
[22:15:57 ERROR]: Unexpected entry 'if {l.%player%} is true'. Check whether it's spelled correctly or remove it. (komutlar.sk, line 52: if {l.%player%} is true:')
[22:15:57 ERROR]: Unexpected entry 'else if {l.%player%} is false'. Check whether it's spelled correctly or remove it. (komutlar.sk, line 55: else if {l.%player%} is false:')
[22:15:57 ERROR]: Unexpected entry 'else if {l.%player%} isn't set'. Check whether it's spelled correctly or remove it. (komutlar.sk, line 58: else if {l.%player%} isn't set:')
Trigger eklemeyi unutmuşum :D
Kod:
command /chat:
    trigger:
        if {l.%player%} is true:
            set {l.%player%} to false
            execute player command "l"
        else if {l.%player%} is false:
            set {l.%player%} to true
            execute player command "g"
        else if {l.%player%} isn't set:
            set {l.%player%} to true
            send "&6Lütfen komutu tekrar giriniz."

Trigger eklemeyi unutmuşum :D
Kod:
command /chat:
    trigger:
        if {l.%player%} is true:
            set {l.%player%} to false
            execute player command "l"
        else if {l.%player%} is false:
            set {l.%player%} to true
            execute player command "g"
        else if {l.%player%} isn't set:
            set {l.%player%} to true
            send "&6Lütfen komutu tekrar giriniz."
Deneyecegim 2 dk işim var hemen geri dönerim[DOUBLEPOST=1522178750,1522178321][/DOUBLEPOST]@M3teAYDN teşekkürler konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl