Bulundu Skript İsteği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRepair

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
MrBedirr
Başlıkta da belirttiğim gibi bir skript rica ediyorum.Şimdi olay şu

Kod:
command /chat:
    trigger:
        execute player command "/l"

Yukarıdaki skriptte chat yazınca kullandığım bir eklentinin komutunu farklı bir şekilde yazdırıyorum çalışıyorda orda sıkıntı yok.Ancak ben aynı chat komutuyla busefer ./g komutunu kulllanmak istiyorum yani şöyle oyuncu ilk chat yazdıgında l komutu çalışacak birdaha chat yazdığında g komutu birdaha yazarsa l böyle devam edecek ancak ben iki komudu kullanınca skript sadece bir komutu algılıyor kısaca aynı komutu farklı bir komutu aktif etmek için nasıl kullanabilirim ?

aynısı bndede var ama 2 farklı komutu da giriyor.
Kod:
command /kurallar:
    trigger:
        execute player command "/rules"

aynısı bndede var ama 2 farklı komutu da giriyor.
Kod:
command /kurallar:
    trigger:
        execute player command "/rules"
Dediğim o değil benimkide l yazıncada aynı işlevi chat yazıncada aynı işlevi görüyor fakat ben yine chat komutuyla bu sefer g komutunu aktif etmek istiyorum ou nasıl yapacağım :/[DOUBLEPOST=1522176329,1522176226][/DOUBLEPOST]
Kod:
command /chat:
    trigger:
        execute player command "/g"   

command /chat:
    trigger:
        execute player command "/l"

aynı chat komutuyla böyle farklı işlevleri nasıl yaparım onu sormuştum sanırım tam açıklayamadım

oyle yaparsanda olur ama sk reload çektiginde hta verır ama genede çalısır
t

eminmisiniz çalışmıyor chat yazıyorum l komutunu çalıştırıyor birdaha chat yazıyorum yine l komutunu çalıştırıyor ben şunu istiyordum ilk chat yazısında l komutunu aktif etsin ikinci chat yazısında g komutunu bunu yapamazmıyız farklı bir yolla bile olsa ?

bnde hata versede çalısıyor hocam.
tuske skquery de kullanıyormusunuz?

Arkadaş diyorki ilk girdinde bişey yazsın l çıksın ikinci yazdında g çıksın yapanlar ortaya çıksın diyor :D

@Murat1618 adam tak diye anladı be :D bi yapabilsem ne güzel olacak yapabilen biri çıkar inşallah.

Kod:
command /chat:
    if {l.%player%} is true:
        set {l.%player%} to false
        execute player command "l"
    else if {l.%player%} is false:
        set {l.%player%} to true
        execute player command "g"
    else if {l.%player%} isn't set:
        set {l.%player%} to true
        send "&6Lütfen komutu tekrar giriniz."

Malesef çalışmadı

Yapacaklar içeri girsin .

Bakın olayı biraz daha açsam sanırım daha iyi olacak yapmaya çalışan arkadaşlarımada kolaylık olur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ben bu plugini kullanıyorum chat radius plugini
ancak ben bunun local chat 'l' global chat 'g' komutlarını tek bir komuta toplamaya çalışıyorum ilk chat yazışında l komutu çalışsın 2. chat yazışındada g komutu çalışsın diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl