EmreOfficial
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 2
Skripter Arkadaşlarım
bana detaylı bir şekilde skript kodu ile sandık oluşumunu anlatabilirmisin
Ayaklı Sandık yapıcam ama ben yapıcam sadece detaylı bir şekilde adam Tavuğa Sağ tıkladığında Büyük Boy sandık açılacak yada herhangi bir cisme
Bu Stop kodundan sonra o dediğim sandık olayı başlıcak işte detaylı bir şekilde anlatırmısınız!!!
bana detaylı bir şekilde skript kodu ile sandık oluşumunu anlatabilirmisin
Ayaklı Sandık yapıcam ama ben yapıcam sadece detaylı bir şekilde adam Tavuğa Sağ tıkladığında Büyük Boy sandık açılacak yada herhangi bir cisme
Kod:
command /ayaklısandık: aliases: as, sandık, çağır
trigger:
if player has permission "ayaklisandik.komut":
if {as::beklemesuresi::%player%} was less than 30 seconds ago:
message "&2[&aAyaklı sandık&2] &cÜzgünüm, sandığınızı &630 &csaniyede bir çağırabilirsiniz."
stop
if {as::sandik::%player%} is not set:
loop all chickens: #Eski sandığını kaldırma.
if name of loop-chicken contains "%player%":
damage loop-chicken by 50 hearts
spawn 1 chicken at player's location #oyuncunun konumunda tavuk oluştur
set {_rastgele.x} to random integer from 1 to 100 # 1 ve 100 arasında rastgele x belirle
set {_rastgele.y} to random integer from 180 to 200 # 180 ve 300 arasında rastgele y belirle
set {_rastgele.z} to random integer from 1 to 200 # 1 ve 300 arasında rastgele z belirle
set block at the location ({_rastgele.x}, {_rastgele.y}, {_rastgele.z}) to chest # rastgele kordinatlardaki yeri sandık yap
set {as::sandikkonumu::%player%} to location of block at the location ({_rastgele.x}, {_rastgele.y}, {_rastgele.z}) # o konumu kaybetmeyelim diye değere atıyoruz
set name of spawned chicken to "&6%player%&7'in sandığı" # tavuğun ismini ayarlama
message "&2[&aAyaklı sandık&2] &7Sandığınız yanınıza çağırıldı." # mesaj
set {as::beklemesuresi::%player%} to now
set {as::sandik::%player%} to true
while spawned chicken exists: # tavuk ölmediği sürece
make spawned chicken pathfind to player with speed 1 #oyuncuyu 1 hızı ile takip etmesini sağla
wait 3 ticks # 3 tick bekle
else:
loop all chickens: #Eski sandığını kaldırma.
if name of loop-chicken contains "%player%":
damage loop-chicken by 50 hearts
spawn 1 chicken at player's location #oyuncunun konumunda tavuk oluştur
set name of spawned chicken to "&6%player%&7'in sandığı" # tavuğun ismini ayarlama
message "&2[&aAyaklı sandık&2] &7Sandığınız yanınıza çağırıldı." # mesaj
set {as::beklemesuresi::%player%} to now
while spawned chicken exists: # tavuk ölmediği sürece
make spawned chicken pathfind to player with speed 1 #oyuncuyu 1 hızı ile takip etmesini sağla
wait 3 ticks # 3 tick bekle
else:
send "&2[&aAyaklı sandık&2] &cBunun için iznin yok!"
stop
Bu Stop kodundan sonra o dediğim sandık olayı başlıcak işte detaylı bir şekilde anlatırmısınız!!!