BerkTheDev#8463
yok hocam olmuyor, menü ismi /kit olduğu için essentials ile çakışıyor.
on command /kit:
trigger:
(BURAYA)
send "falan filan"
aynen öyle birşey kullanıyorum, cancel eventi tam olarak nereye eklemeliyim ? tamam gördüm[DOUBLEPOST=1498234083,1498233926][/DOUBLEPOST]bu seferde hiç çalışmıyor.böyle birşey kullanıyorsanız ilk başa cancel event eklemeyi deneyin.Kod:on command /kit: trigger: (BURAYA) send "falan filan"
Batu44 Her Daim Yardımcı Olur Ama ChestCommands Daha Iyi Onlada Aynısı YapılabilirKodları atarsanız yardımcı oluruz.
command /kit:
trigger:
open chest with 3 rows named "&6&lRageva&6sky &f» &c&nKit Menü" to player
wait 0.1 seconds
set {_p} to "%player%" parsed as player
format slot 0 of player with 267 named " &6Oyuncu Kiti Al " with lore "&a» &aOyuncu kitini almak için tıkla" to run [make player execute command "/kit baslangic"]
mudlusamoi#5646
command /kit:
trigger:
open chest with 3 rows named "&6&lRageva&6sky &f» &c&nKit Menü" to player
wait 0.1 seconds
set {_p} to "%player%" parsed as player
format slot 0 of player with 267 named " &6Oyuncu Kiti Al " with lore "&a» &aOyuncu kitini almak için tıkla" to run [make player execute command "essentials:kit baslangic"]
CTー个NoTkE个#3967
Bunu deneyin. Eğer essentials:kit kısmı da olmazsa ess:kit yazıp deneyin.Kod:command /kit: trigger: open chest with 3 rows named "&6&lRageva&6sky &f» &c&nKit Menü" to player wait 0.1 seconds set {_p} to "%player%" parsed as player format slot 0 of player with 267 named " &6Oyuncu Kiti Al " with lore "&a» &aOyuncu kitini almak için tıkla" to run [make player execute command "essentials:kit baslangic"]
mudlusamoi#5646
"ekit baslangic" olarak dener misin ?şuanki sunucumda 78 plugin var 20 küsür skript var sunucuyu skriptle çalıştırıyorum.[DOUBLEPOST=1498400668,1498400461][/DOUBLEPOST]şuanki sunucumda 78 plugin var 20 küsür skript var sunucuyu skriptle çalıştırıyorum.
yok hocam hâla aynı hata var. Ess veya essentials ile yazınca komut bulunamadı diyor. essentials ile yazınca almıyor.
yok hocam olmuyor ekit normalde etpa'nında çalışması gerek oda çalışmıyor"ekit baslangic" olarak dener misin ?
ShortPallMall#6092
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!