Çözüldü Skript ile Kit menüsü yaptım, fakat kit alınmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veltrane

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Öncelikle Merhabalar,

Yaptığım skriptte menü şeklinde bir kit menüsü ayarladım, fakat başlangıç kitine tıklayınca;

Correct usage: /kit ,
mesajı çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Örnek aşağıda yaptığım gifte görebilirsiniz;

dGkPrZ.gif

Kod:
to close then run "bu-bir-örnek"
yerine
Kod:
to close then run [execute player command "bu-bir-örnek"]
deneyiniz.

yok hocam olmuyor, menü ismi /kit olduğu için essentials ile çakışıyor.

yok hocam olmuyor, menü ismi /kit olduğu için essentials ile çakışıyor.
Kod:
on command /kit:
 trigger:
  (BURAYA)
  send "falan filan"
böyle birşey kullanıyorsanız ilk başa cancel event eklemeyi deneyin.

Kod:
on command /kit:
 trigger:
  (BURAYA)
  send "falan filan"
böyle birşey kullanıyorsanız ilk başa cancel event eklemeyi deneyin.
aynen öyle birşey kullanıyorum, cancel eventi tam olarak nereye eklemeliyim ? tamam gördüm[DOUBLEPOST=1498234083,1498233926][/DOUBLEPOST]bu seferde hiç çalışmıyor.

Kodları atarsanız yardımcı oluruz.

Kod:
command /kit:
        trigger:
                open chest with 3 rows named "&6&lRageva&6sky &f» &c&nKit Menü" to player
                wait 0.1 seconds
                set {_p} to "%player%" parsed as player
                format slot 0 of player with 267 named " &6Oyuncu Kiti Al " with lore "&a» &aOyuncu kitini almak için tıkla" to run [make player execute command "/kit baslangic"]

Kod:
command /kit:
        trigger:
            wait 0.1 seconds
            format slot 0 of player with 267 named " &6Oyuncu Kiti Al " with lore "&a» &aOyuncu kitini almak için tıkla" to run [make player execute command "essentials:kit baslangic"]
Bunu deneyin. Eğer essentials:kit kısmı da olmazsa ess:kit yazıp deneyin.

Skript Ile Serverini Yormana Gerek Yokki Skript Serveri Yoruruyor Asiri Ram Goturuyor 2Gb Lik Serverimde 10 Skript Vardi Sw Atiyodu
ChestCommands var Bunla Deneyin

şuanki sunucumda 78 plugin var 20 küsür skript var sunucuyu skriptle çalıştırıyorum.[DOUBLEPOST=1498400668,1498400461][/DOUBLEPOST]şuanki sunucumda 78 plugin var 20 küsür skript var sunucuyu skriptle çalıştırıyorum.
Kod:
command /kit:
        trigger:
            wait 0.1 seconds
            format slot 0 of player with 267 named " &6Oyuncu Kiti Al " with lore "&a» &aOyuncu kitini almak için tıkla" to run [make player execute command "essentials:kit baslangic"]
Bunu deneyin. Eğer essentials:kit kısmı da olmazsa ess:kit yazıp deneyin.

yok hocam hâla aynı hata var. Ess veya essentials ile yazınca komut bulunamadı diyor. essentials ile yazınca almıyor.

şuanki sunucumda 78 plugin var 20 küsür skript var sunucuyu skriptle çalıştırıyorum.[DOUBLEPOST=1498400668,1498400461][/DOUBLEPOST]şuanki sunucumda 78 plugin var 20 küsür skript var sunucuyu skriptle çalıştırıyorum.

yok hocam hâla aynı hata var. Ess veya essentials ile yazınca komut bulunamadı diyor. essentials ile yazınca almıyor.
"ekit baslangic" olarak dener misin ?

chescommands ile yapmayı neden denemiyosun illa skript mi olucak[DOUBLEPOST=1498910071,1498910004][/DOUBLEPOST]chescommands ile yapmayı neden denemiyosun illa skript mi olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl