alastor
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ben bu server ve skript olayına yeni başladım. kızım ve arkadaşları için spigot 1.18.2 ile basit bir server yaptım. ama skriptler konusunda sıkıntı yaşıyorum. skript pluginin 2.6.3 son sürümünü yükledim. Yine basit bir GUI shop yapmaya çalışıyorum youtube videolarıyla ama konsol kodları tanımıyor hata veriyor. Mesela en basitinden ekteki resimde olduğu gibi daha kodun başındayken bile
bu kodu yazdığımda hiçbirini tanımadı, can't understand this section" gibi hatalar verdi. (Kodun tamamını netten buldum tamamını hatasız yazdığım halde yine aynı hataları verdi) skQuery diye bir plugin yükledim yine olmadı veya bu skQueryi nasıl kullanacağımı bilemedim. Bunlara addon deniyormuş galiba. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Konuyu yanlış yere açtıysam veya hatalı konu açtı isem özür dilerim.
bu kodu yazdığımda hiçbirini tanımadı, can't understand this section" gibi hatalar verdi. (Kodun tamamını netten buldum tamamını hatasız yazdığım halde yine aynı hataları verdi) skQuery diye bir plugin yükledim yine olmadı veya bu skQueryi nasıl kullanacağımı bilemedim. Bunlara addon deniyormuş galiba. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Konuyu yanlış yere açtıysam veya hatalı konu açtı isem özür dilerim.