UmutcanTR123
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 14
Baya indirdim.. 3 tane felan indirmişimdir son sürümünü. hayla olmadı.burdan son sürümü indir çözülür.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
söylediğin plugin ekli değil sunucumda. ama skin restorer skins players sil demişsin. ben tamamen klasörünü silmiştim. haylada olmadı tüm herkes steve olarak gözüküyor. skin başarı ile yüklendi diyor ama skini indirmiyor.MySQL yanlış olabilir. Doğru yapmaya çalış. Hala olmuyor ise plugins\SkinsRestorer\ Skins\ ve plugin\SkinsRestorer\Players dosyalarını silip yeniden başlat.
smojka
Hocam true modda tabiki çalışır çünkü biz false moda crack diyoruz. Sunucu premium olursa direk mojangdan veri çektiği için skinler geliyor. Birde şöyle bir düşünce var: premiumların skinlerini crackliler kullanmasın. Yani anlayacağın true ise skinsrestorere gerek yok. False ise var ve 13.3 güncellemesi ilede bu sorun çözüldü. @UmutcanTR123 eğer sorunu çözemediysen plugin geliştiricisinin discord adresi:Hocam şunu keşfettim ben benim sunucum makinaya bağlı onlinemode:false yapınca skinrestorer plugini çalışmıyor (onlinemode:false premiumsuz insanların girmesi için yapılan birşey) ama bunu true'ya çekince hatasız şekilde çalışıyor çözümünü bende bulamadım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!