Çözüldü Skin Restorer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutcanTR123

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
14
Arkadaşlar Ben Serverimde 1.8 Skin Restorer Kullanıyorum Ama Nedense Karakter Son Zamanlarda Gözükmemeye Başladı Bunu Hangi Plugin Veya Nasıl Bir Şey Yaparak Düzeltebilirim?

MySQL yanlış olabilir. Doğru yapmaya çalış. Hala olmuyor ise plugins\SkinsRestorer\ Skins\ ve plugin\SkinsRestorer\Players dosyalarını silip yeniden başlat.

MySQL yanlış olabilir. Doğru yapmaya çalış. Hala olmuyor ise plugins\SkinsRestorer\ Skins\ ve plugin\SkinsRestorer\Players dosyalarını silip yeniden başlat.
söylediğin plugin ekli değil sunucumda. ama skin restorer skins players sil demişsin. ben tamamen klasörünü silmiştim. haylada olmadı tüm herkes steve olarak gözüküyor. skin başarı ile yüklendi diyor ama skini indirmiyor.

Hocam şunu keşfettim ben benim sunucum makinaya bağlı onlinemode:false yapınca skinrestorer plugini çalışmıyor (onlinemode:false premiumsuz insanların girmesi için yapılan birşey) ama bunu true'ya çekince hatasız şekilde çalışıyor çözümünü bende bulamadım.

Hocam şunu keşfettim ben benim sunucum makinaya bağlı onlinemode:false yapınca skinrestorer plugini çalışmıyor (onlinemode:false premiumsuz insanların girmesi için yapılan birşey) ama bunu true'ya çekince hatasız şekilde çalışıyor çözümünü bende bulamadım.
Hocam true modda tabiki çalışır çünkü biz false moda crack diyoruz. Sunucu premium olursa direk mojangdan veri çektiği için skinler geliyor. Birde şöyle bir düşünce var: premiumların skinlerini crackliler kullanmasın. Yani anlayacağın true ise skinsrestorere gerek yok. False ise var ve 13.3 güncellemesi ilede bu sorun çözüldü. @UmutcanTR123 eğer sorunu çözemediysen plugin geliştiricisinin discord adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minecraft'ın skin alt yapısı değiştiği için o versiyonlarda sıkıntı var. Discord adresine girip indirebilirsin, orada paylaşmıştı en son sürümünü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl