SKCNWTR - Survival Sunucu 21 ekim Saat 12:00 Açılış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeknoPapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeknoPapa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
gif-reklam.gif

konu tasasrım.jpg
konu tasasrım3.jpg

Hızlı Kopyalamak için : Play.skcnwtr.com

Son düzenleme:
Sa Ben DomoBey Admin 21 Ekim Cumartesi Günü Serverimize Bekleriz Saygılaırmla SKCNWTR

Serverin Cumartesi Açılacağı Güzel Olmuş İyi Yerlere Geleceğinizi Beklşyorum ve Böyle İyi Bir Serverin İlk Oyuncularından Olmasını Çok İsterim :D. İyi Forumlar

Serverin Cumartesi Açılacağı Güzel Olmuş İyi Yerlere Geleceğinizi Beklşyorum ve Böyle İyi Bir Serverin İlk Oyuncularından Olmasını Çok İsterim :D. İyi Forumlar
Yorumunuz için teşşekürler

Konuda kullanılan fotoğraflar daha güzel olabilirdi,
Konu tasarımı güzel olmuş.

Sunucunun Çok İyi Yerlere Geleceğine İnanıyorum. Başarılar :)

Tek Sorun Hilenin Serbest Olması Bence Saçma Olmuş Survival Hayatma Kalmak Demek Değil Midir 2 Dakikada 1 Steck Diamond Kasabilirler Böylelikle Bence Bir Göz Önünden Geçirin

Ne zamandır hayatta kalma sunucusu bekliyorum umarım beklediğim gibi olur :) başarılar.

Sistemlere biraz daha önem vermelisiniz.

Yorumlarınız Için Teşekürler

Zaten Hilleyi Bizde Yasaklıcaz Ama Server Açıldında Bi Anket oluşturuz Ve Siz Orada Kararınızı Verirsiniz -NOT: EmreBeySYT [Kurucu]

Başarılar.

Tek Sorun Hilenin Serbest Olması Bence Saçma Olmuş Survival Hayatma Kalmak Demek Değil Midir 2 Dakikada 1 Steck Diamond Kasabilirler Böylelikle Bence Bir Göz Önünden Geçirin
haklısın :) :) Mesela xRay Texture Pack var :D onla bile kasabilirler engellemezlerse

Beyler suan yeni farketim normalde hile yasak ben bizim eski faction konusunu editlemiştim orayı kaldırmayı unutmusum Hile ss geldiginde jail atılacak 1 saat 2 saat 12 saat 1 gün 1 hafta 1 ay gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl